La Pregunta: GP de Las Vegas

GP de Las Vegas

Us fa il.lusió aquest GP de Las Vegas i tot el que l’envolta ?

Jordi Domènech:

Un nou gran premi sempre és interessant d’alguna manera. Està clar que la Fórmula 1 ha invertit molts diners en aquesta cursa a Las Vegas, una ciutat on el campionat sempre hi ha volgut ser. Potser el màrqueting i la propaganda al respecte han set una mica excessives, però com sempre, el que importa és el que passa a la pista.
Un dels grans temes arribant a la cursa és el de les temperatures. Sembla que a les hores que circularan els cotxes, al vespre/nit hora d’allà, no farà gaire més de 10 graus i la configuració del circuit, amb llargues rectes, tampoc ajudarà a que els pneumàtics tinguin la temperatura ideal de funcionament. Aquesta circumstància pot ocasionar dues coses: o bé que veiem una cursa espectacular on els pilots hagin de fer moltes correccions per falta d’adherència, o bé que els cotxes siguin tan incontrolables que no hi hagi un bon xou.
Veurem què passa, però està clar que Liberty ha apostat molt per las Vegas. Sortiran de la ciutat del pecat amb el jackpot o amb les butxaques buides?

.


Just Serrainat:

El problema a part del recorregut i les polèmiques que envolten el gran premi de La Vegas, és el fet que tot ja està decidit a aquestes alçades del campionat i això fa perdre un xic l’interès per la cursa.

El horaris tampoc estan molt pensats pels aficionats europeus, amb la cursa a les set del matí (tot i que ens aixequem per la d’Austràlia), però personalment els circuits urbans m’agraden bastant i la tornada del circuit al campionat, és un al·licient positiu.

També haurem de veure com afecten les baixes temperatures durant el transcurs de la cursa a les
gomes dels monoplaces i com ho gestionen els equips, però també entenc que una cursa a Las
Vegas ha de ser de nit, per donar l’espectacle.

En definitiva, més que il·lusió, em crea interès per la novetat del circuit i el tema de la temperatura,
però amb tot decidit, crec que molts aficionats es quedaran al llit i ja la veuran després en diferit

.


Joan Enric: L’arribada d’un nou Gran Premi sempre es interessant, i genera curiositat sobretot per veure com es el traçat. Ara bé, dit això, aquest gran premi es especial per l’indret òn es disputarà la cursa, envoltada de tot el showtime que els estatunidencs saben dominar com ningú més. Però no oblidem que la F1 es un esport, tot i que cada vegada ho sembla menys, pel poc espectacle en pista i pel màrqueting que l’envolta, i que cada vegada ens el venen més com un espectacle visual òn l’automobilisme es el menys important…i això es el que no m’agrada ni em convenç. N’espero, en resum, una cursa curiosa sense cap expectativa especial.


Núria Casas-Salat:

Aquest GP de las Vegas em pregunto si és necessari. El de Miami per mi em sobra i aquest em sembla que serà 3/4 del mateix. Ja veurem que tal. El fet d’estar situat en una ciutat on es mouen grans quantitats de diners ho han fet possible. El traçat no veig que sigui res espectacular, però tampoc ho creia de Bakú i ha donat algunes curses interessants. Veurem aquest que tal.
El fet curiós del gran premi és que el Paddock no es pot dir Paddock perquè fa temps un senyor que es deia Stephen Paddock va fer una matança. I des de llavors que està prohibida aquesta paraula.

.





Què en penseu vosaltres? Deixeu-nos un comentari o participeu al nostre Facebook!

Les dades imprescindibles per a aquest cap de setmana

Cada pilot disposarà de 2 jocs de pneumàtics durs (blancs), 3 de pneumàtics mitjos (grocs) i 8 de pneumàtics tous (vermells).

Horaris del Gran Premi

Divendres

  • Lliures: 05.30h i 09.00h
  • Fer la Superporra abans d’anar a dormir…

Dissabte

  • Lliures: 05.30h
  • Qualificació: 09.00h

Diumenge

  • Cursa: 07.00h

Breus d’última hora

  • Preocupen, i molt, les baixes temperatures que s’esperen a les hores de la qualy i la cursa.

No us oblideu de fer la Superporra: teniu temps fins a les 3 de la matinada de divendres a dissabte!