Ja és aquí la Guia F1 2021!

Ja és aquí la Guia F1 2021!

Feu clic a la imatge per accedir-hi

Com cada temporada, la nostra Guia de Fórmula 1 us arriba per portar-vos tota la informació de la nova temporada en el nostre idioma. Aquest any consta de 184 pàgines.
Tot i que la podeu veure sense descarregar-la, la visió recomanada és descarregant-la, obrint-la amb el lector de PDF Adobe Reader i veient-la en “vista de dues pàgines”.

Exemple de les pàgines de cada pilot

Aquest any l’hem creada amb un programa nou que esperem que corregeixi alguns dels problemes de continuïtat que tenien les guies d’altres temporades. Els equips disposen de 6-8 pàgines cadascun, amb dues per a la informació actual, dues per als pilots, i dues o quatre per a les estadístiques històriques de cada formació.

Exemple de pàgina de gran premi.

Pel que fa a les pàgines dels grans premis, cada cursa té 4 pàgines. S’han refet els mapes dels circuits afegint-hi les zones de DRS i els sectors i s’han inclòs més dades de les curses disputades a cada gran premi.

A més, hi ha un resum tant de les noves normes de 2021 com de la pretemporada a Bahrain, i també sis pàgines dedicades a la Fórmula 2, la Fórmula 3 i la W Series, categories que acompanyaran la Fórmula 1 als grans premis.

Esperem que us agradi, compartiu-la i gaudiu-la!


Feu clic aquí per accedir-hi