La Pregunta: GP del Brasil

GP del Brasil

Veurem d’altres guanyadors en el que resta de temporada ?

Jordi Domènech:

Malgrat els rècords que està acumulant Max Verstappen aquest any, la veritat és que el neerlandès no ha guanyat cada cursa amb 30 segons d’avantatge. Els rivals s’acosten i de fet el segon lloc de Pérez perilla, així que el Red Bull no és tan absolutament superior com a principis de temporada. Tot i que Ferrari ha estat l’única escuderia en guanyar una cursa a part de Red Bull, son més aviat McLaren i Mercedes els equips candidats a guanyar alguna cursa abans de final d’any. Norris probablement hagués tingut ritme per lluitar amb Verstappen a Mèxic si hagués sortit davant, i Mercedes ja va guanyar a Brasil la temporada passada.
Un error de l’equip o del pilot pot obrir la porta als rivals, ja que Pérez rarament és segon per aprofitar si Max no guanya. Per tant, penso que sí que els rivals poden guanyar alguna de les 3 últimes curses.



Joan Enric: Hem assistit a alguna victòria més enllà de Max, però la veritat es que la meva opinió es que seguirem veient a Verstappen dominant fins a la darrera cursa. Malgrat algun ensurt o algún estrany fantasma passatger que ha afectat al monoplaça de Red Bull, crec que el cotxe es molt i molt superior, i jo em veig a venir un ple de victòries de Max Verstappen d’aqui fins a la darrera cursa. El domini i el control son massa grans.


Núria Casas-Salat: Veient com va Max Verstappen, crec que encara que sigui campió del món, la seva motivació es continuar guanyant. Crec que intentarà guanyar tots els grans premis que queden.





Què en penseu vosaltres? Deixeu-nos un comentari o participeu al nostre Facebook!

Les dades imprescindibles per a aquest cap de setmana

Cada pilot disposarà de 2 jocs de pneumàtics durs (blancs), 3 de pneumàtics mitjos (grocs) i 8 de pneumàtics tous (vermells).

Horaris del Gran Premi

Divendres

  • Lliures: 15.30 h (Dazn, hora Catalunya)
  • Qualy GP: 19.00 h (Dazn, hora Catalunya)

Dissabte

  • Qualy cursa Sprint: 15.00h (Dazn, hora Catalunya)
  • Cursa Sprint: 19.30h (Dazn, hora Catalunya)

Diumenge

  • Cursa: 18.00h (Dazn, hora Catalunya)

Breus d’última hora

  • El GP carioca serà la darrera cursa amb format Sprint 2023.
  • Libery Media s’oposa a l’arribada d’Andretti mentre que la FIA li dona suport, i sembla que s’ha encetat una guerra bruta entre les dues posicions.
  • L’equip Aston Martin arriba ja molt debilitat a aquesta cursa, i sembla que pensa ja en 2024.

No us oblideu de fer la Superporra: teniu temps fins a les 3 de la matinada de divendres a dissabte!