La Pregunta: GP de Mèxic

GP de Mèxic

Com veieu el rendiment de Checo Perez, i més arribant a la cursa de casa ?

Jordi Domènech:

Arribant al GP de casa seva, és raonable dir que Sergio Pérez és en el pitjor moment de la seva estada a Red Bull, malgrat mantenir el segon lloc al campionat.
En aquest tercer any a l’escuderia austríaca, el mexicà ha fallat més vegades de l’habitual. La menor distància entre els equips rivals ha accentuat la distància de Pérez amb Verstappen en posicions i no només amb temps. Però la inconsistència de Mercedes, Ferrari, McLaren i Aston Martin sembla que pot assegurar el subcampionat per al mexicà.
Pérez té contracte per l’any que ve, i veient que molts pilots acaben contracte a finals de 2024, té sentit que Red Bull el mantingui a l’espera de millors oportunitats. Ara mateix, l’equip podria optar pels pilots que té a AlphaTauri o bé per Liam Lawson, però a risc de cremar-los novament com ja van fer amb Gasly i Albon.
Per tant crec que no canviarà res. Però o s’espavila Checo pel 2024, o serà substituït.

.


Just Serrainat:

No crec que el rendiment de Checo Pérez aquesta temporada hagi estat tant dolent, tot i que en aquestes últimes curses ha tingut uns resultats força dolents (amb els resultats a Singapur o Qatar i quedant fora al Japó).

Només ha quedat fora dels punts a tres curses, però entenc que amb els resultats del seu company i amb un monoplaça que ha dominat durant tot el campionat, hi hagi crítiques pel
seu rendiment i més en un equip tan exigent com és Red Bull.

L’ombra de Verstappen és molt llarga i les declaracions d’Helmut Marko tampoc ajuden
molt i tot i estar segon al campionat a dos-cents vint-i-sis punts del seu company i amb
Hamilton a trenta-nou punts per darrere, entenc que se li pugui exigir un rendiment més alt, però
tampoc crec que sigui una temporada tan dolenta.

Queden quatre curses i la propera és a casa seva, veurem si pot redimir-se amb els resultats
d’aquestes carreres i tenir un bon final de temporada



Núria Casas-Salat:

Aquesta temporada el rendiment de Checo Pérez ha sigut molt deficient. Fa grans premis que no el veiem rendir tot i tenir el millor cotxe de la graella. Ja es habitual que quan un pilot té de company a Verstappen els resultats no acostumen a ser com els del Max. Però una altra cosa es ser titular i fer un paper pèssim com el que està fent Pérez aquesta temporada.

Al principi de temporada prometia però a mida que han anat passant els grans premis, fa una cursa bona i 2 de dolentes. Crec que el seu rendiment ha caigut en picat i ara comet molts errors, no veig que sigui un pilot per continuar a Red Bull. Per menys han votat a 2 pilots, (Albon i Gasly) Potser aquest cap de setmana faci una bona cursa sent la del seu país





Què en penseu vosaltres? Deixeu-nos un comentari o participeu al nostre Facebook!

Les dades imprescindibles per a aquest cap de setmana

Cada pilot disposarà de 2 jocs de pneumàtics durs (blancs), 3 de pneumàtics mitjos (grocs) i 8 de pneumàtics tous (vermells).

Horaris del Gran Premi

Divendres

  • Lliures: 20.30h i Lliures a les 23.59h
  • Fer la Superporra abans d’anar a dormir…

Dissabte

  • Lliures: 19.30h
  • Qualificació: 23.00h

Diumenge

  • Cursa: 21.00h

Breus d’última hora

  • La cursa mexicana es una prova de foc per a Perez, qua s’hi juga molt….fins i tot el seu futur.

No us oblideu de fer la Superporra: teniu temps fins a les 3 de la matinada de divendres a dissabte!