La Pregunta: GP del Brasil

GP del Brasil

Qui creieu que pilotarà per Haas el 2023 ?

Jordi Domènech:

Aquests dies hi han força rumors sobre el que sembla que són els últims seients lliures a la Fórmula 1, tot i que el de Williams de Logan Sargeant depèn de que confirmi l’obtenció de la Superllicència a l’última ronda de la Fórmula 2 a Abu Dhabi.
En referència a Haas, sembla que Kevin Magnussen seguirà, i en certa manera penso que Mick Schumacher ha fet prou com per meritar una tercera temporada amb l’equip. Han sonat noms com Nico Hülkenberg o Antonio Giovinazzi per ocupar el lloc de l’alemany, però Giovinazzi no em sembla una millora respecte a Schumacher. Hülkenberg ha tingut els seus moments a la seva carrera i aportaria molta més experiència, però no sé si l’experiència d’en Nico serà millor que la cohesió amb l’equip que té en Mick. Per tant crec que li donaria una nova oportunitat a Schumacher. Això sí, seria la temporada decisiva per a ell.


Just Serrainat:

En aquest moment, crec que ni el mateix Haas ho acaba de tenir decidit, tot i que
sembla que els dos noms que més sonen, són els de Mick Schumacher i Nico Hulkenberg.

Mick Shumacher finalitza el seu contracte a final de temporada i sembla que el seu rendiment aquest any no ha acabat de convèncer a l’equip (amb els seus accidents a Mónaco i Jeddah )
i Nico Hulkenberg , tot i portar uns anys com a pilot reserva, aquest any amb les dues curses
que ha fet, ha demostrat que encara està en forma per tornar a la primera línia de la Fórmula 1.

Mick s’haurà d’esforçar molt per demostrar a Haas que es mereix la renovació del seient, en un equip
que amb l’entrada de MoneyGram com espònsor, promet una renovació total de l’escuderia per
l’any vinent, amb una injecció de diners important i que demanaran resultats a la seva inversió


Joan Enric: La presencia de Mick Schumacher a la F1 es molt necessària, i crec que hauria de seguir a Haas, ja que no sembla que pugui saltar a un equip millor. Haas crec que hauria d’esdevenir, al menys durant un temps, el Minardi del Segle XXI, i ser la porta d’entrada de joves pilots a la F1. Sembla que ara rebrà una bona injecció de capital i potser fa un salt endavant, però sens dubte seguirà sent el fanalet vermell durant una temporada, així que pilotarà per ells el que aporti un maletí ben carregat de dólars o euros.


Núria Casas-Salat:

Pel que tinc entès sonen 2 noms, Mick Schumacher (que ultimament no dóna els resultats esperats) i Nico Hulkenberg (que de moment es el reserva dels equips quan falla un pilot, va córrer per Aston Martin a principi de temporada). Tot i que Nico pot arribar a fer bons resultats no el veig de pilot titular a Haas.
I tot i que Mick no està tenint bons resultats, crec que continuarà una altra temporada a la F1, el cognom Schumacher pesa molt, i també crec que ell és capaç de fer bons resultats i fer-ho millor del que l’hem vist últimament





Què en penseu vosaltres? Deixeu-nos un comentari o participeu al nostre Facebook!

Les dades imprescindibles per a aquest cap de setmana

Cada pilot disposarà de 2 jocs de pneumàtics durs (blancs), 3 de pneumàtics mitjos (grocs) i 8 de pneumàtics tous (vermells).

Horaris del Gran Premi

Divendres

  • Lliures: FP1 16.30h
  • Qualificació: 20.00h

Dissabte

  • Lliures: FP2 16.30h
  • Cursa Sprint: 20.30h

Diumenge

  • Cursa: 19.00 h

Breus d’última hora

  • Torna el format de cursa sprint el dissabte.

No us oblideu de fer la Superporra: teniu temps fins a les 3 de la matinada de divendres a dissabte!