La Pregunta: GP d’Arabia Saudi

GP d’Arabia Saudi

Veieu ja, o es massa d’hora, un domini aclaparador de Max Verstappen ?

Jordi Domènech:

És només la primera cursa de 24, en el que serà el campionat més llarg de Fórmula 1. En 24 curses poden passar moltes coses, i els rivals no semblen tan lluny de Red Bull, però ja a la primera cursa Ferrari podria haver aconseguit la pole i no ho va fer, McLaren podria haver qualificat millor i tampoc ho va fer…
Per atrapar als dominadors cal maximitzar tots els aspectes i no permetre un doblet fàcil per a Red Bull, ni tampoc deixar que Verstappen tingui la pole i pugui escapar-se al davant.
Per tant encara no diria que Verstappen ja ho té guanyat, tot i que és el clar favorit. Hem vist que les evolucions poden canviar les coses si els equips aconsegueixen obrir el potencial de què disposen.


Just Serrainat:

L’equip Red Bull ha començat la temporada, com va acabar l’anterior i de moment continuen dominant totalment la cursa i el resultat final de Baréin reflexa clarament el seu domini.

Haurem d’esperar veure si Ferrari, Mercedes o McLaren són capaços d’evolucionar el monoplaça, tot i que de moment sembla que l’escuderia Italiana és la que ha fet un pas endavant, encara que els falta millorar molt per aspirar a la part més alta del podi.

Red Bull es manté com l’equip més fort de la graella i crec que almenys a les primeres curses d’aquesta temporada, dominarà sense problema, amb un Verstappen impecable i un Pérez amb molta fam de podis.

Com he comentat, només alguna evolució revolucionària per part d’algun dels equips capdavanters, podria canviar el que ara per ara sembla una altra temporada dominada pels monoplaces de Red Bull.


Joan Enric: La veritat es que tant de bó m’equivoqui; però em temo que si. Que el que hem vist en la primera cursa es la previsió del que vindrà al darrera, que serà un nou mundial per Verstappen. Només espero que Checo planti cara sense por, i li posi les coses dificils, i que Sainz faci el mateix a Ca’n Ferrari, ja que marxa de Maranello. Que els rivals lluitin, perque si no això serà força ensopit.


Núria Casas-Salat: Després de veure la primera cursa i de com Max Verstappen es va escapar les primeres voltes i va fer un coixi de temps entre ell i el 2n., SI, veig un clar domini de Max i Red Bull. O les altres escuderies es posen les piles o l’holandès guanyarà el seu 4t mundial..


Alex March:

Si, crec que Red Bull encara no ha pogut exprimir tot el potencial del nou cotxe.
El RB20 malgrat ser una evolució del monoplaça de l’any passat segons Adrian Newey; presenta forces canvis a nivell aerodinàmic. Aquests canvis i la manca de tests hivernals, fa que encara no hagin extret tot el rendiment que té el cotxe.
Tampoc crec que el cas Horner tingui un gran impacte esportiu a l’equip. Penso que l’equip es suficient madur i té una estructura prou sòlida com per no veure afectats els seus resultats.

.



Què en penseu vosaltres? Deixeu-nos un comentari o participeu al nostre Facebook!

Les dades imprescindibles per a aquest cap de setmana

Cada pilot disposarà de 2 jocs de pneumàtics durs (blancs), 3 de pneumàtics mitjos (grocs) i 8 de pneumàtics tous (vermells).

Horaris del Gran Premi

Dijous

  • Lliures: 14.30h i 18.00h

Divendres

  • Lliures: 14.30h
  • Qualificació: 18.00h

Dissabte

  • Cursa: 18.00h

Breus d’última hora

  • La cursa es torna a disputar en dissabte, en una nova i estranya giragonça politico-económica perpetrada per Liberty Media i la seva brillant gestió.
  • La sortida de Verstappen el 2025 per anar a Mercedes comença a sonar pel paddock.

No us oblideu de fer la Superporra: teniu temps fins a les 3 de la matinada de divendres a dissabte!