La Pregunta: GP d’Itàlia

GP d’Itàlia

Què en penseu dels moviments de pilots de cara al 2024 ?

Jordi Domènech:

Passat el descans de l’estiu toca començar a pensar en les alineacions dels pilots per la temporada que ve. Els principals punts d’interès són el proper contracte (o no?) de Lewis Hamilton amb Mercedes, la propera entrada d’Audi i la renovació d’AlphaTauri.
S’espera que Hamilton continuï a l’equip que li ha donat els majors èxits, però en canvi, el futur canvi d’Alfa Romeo a Audi ha enllaçat a Carlos Sainz amb molts rumors de la seva marxa cap a Suïssa. Evidentment si Sainz marxés quedaria un seient agradable a Ferrari, cosa que podria interessar a molts pilots.
Si Hamilton i Sainz no es mouen, és probable que gairebé res es mogui més enllà d’AlphaTauri (seguiran Tsunoda i Ricciardo? Potser Lawson?) i potser el seient de Logan Sargeant si no millora…

.




Núria Casas-Salat:

Sinó tinc mal entès, el pare Sainz ha dit que Audi està interessada en el seu fil més aviat crec que és un tema de màrqueting per fer pujar el valor del seu fill, ja que sembla que el seu futur a Ferrari s’acabarà al final de la temporada que ve.
Ja veurem que fa la temporada 2025 quan encara quedarà 1 any perquè Audi entri a la Fórmula 1. De fet un pilot val el que l’equip que el contracte està disposat a pagar per ell


Alex March:

Jo crec que no hi haurà gaires canvis a la graella de Fórmula 1 del 2024.
M’agradaria que Red Bull optés per un altre pilot al segon cotxe per tal de posar amb més dificultats a Verstappen. No obstant, sembla ser que mentre Verstappen vagi guanyant títols, dificilment Red Bull farà canvis.
Pel que fa a Ferrari i Mercedes, m’agradaria que Leclerc i Hamilton intercanviessin els volants. Penso que tothom hi sortiria guanyant, ja que Leclerc sembla poc motivat a Ferrari i Hamilton posaria un punt i final brillant a la seva carrera.




Què en penseu vosaltres? Deixeu-nos un comentari o participeu al nostre Facebook!

Les dades imprescindibles per a aquest cap de setmana

Cada pilot disposarà de 2 jocs de pneumàtics durs (blancs), 3 de pneumàtics mitjos (grocs) i 8 de pneumàtics tous (vermells).

Horaris del Gran Premi

Divendres

  • Lliures: 13:30 (DAZN, Movistar Plus+) i 17.00h
  • Fer la Superporra abans d’anar a dormir…

Dissabte

  • Lliures: 12:30 (DAZN, Movistar Plus+)
  • Qualificació: 16:00 (DAZN, Movistar Plus+

Diumenge

  • Cursa: 15:00 (DAZN, Movistar Plus+)

Breus d’última hora

  • Lewis Hamilton renova amb Mercedes dos anys més.
  • La fita de Verstappen es aconseguir la desena victoria consecutiva.
  • La F2 presentarà el nou cotxe 2024 .

No us oblideu de fer la Superporra: teniu temps fins a les 3 de la matinada de divendres a dissabte!