La Pregunta: GP dels Països Baixos

GP de Zandvoort

Què en penseu de la pel.licula sobre la F1 que fa Brad Pitt ?

Jordi Domènech:

Hem estat veient en els últims grans premis un onzè equip fictici, Apex GP, amb dos pilots, un d’ells el famós actor Brad Pitt, formant i apareixent en alguns dels moments pre-cursa, com la graella o l’himne.
Aquesta és, de moment, la presència que la futura pel·lícula té al pàdoc. Poca cosa se’n sap de l’argument, més enllà de Pitt interpretant un pilot veterà que torna amb un equip del darrere de la graella.
Quan puguem veure la pel·lícula acabada podrem opinar, però moltes solen ser decebedores per als grans aficionats de l’esport…



Joan Enric: La veritat es que no hi tinc gens de fe. El cinema ens ha portat grans “trunyots” (com li agrada dir al Sergi Pàmies) quan es tracta de fer pel.licules sobre curses. Només la gran “Le Mans” te un rigor i la podem qüalificar d’obra mestre, i l’altre mítica “Grand Prix” també es molt bona, tot i que personalment m’agrada menys, doncs es centra molt la seva trama en el drama i els accidents. Tot i que val a dir que l’epoca en la que fou filmada era una época òn anàves a dos funerals per temporada, així que podriem dir que de rigor i veracitat no n’hi faltava. Capitol apart es “Driven”, una autèntica merda (amb perdó) infumable que no s’aguanta per enlloc. Stallone la va començar a preparar enfocada en la F1, però quan Ecclestone va veure el pa que s’hi donava es va veure a venir la pedregada, així que li va dir al bon jan de’n Sylvester que passi-ho bé i moltes gràcies. Darrerament hem gaudit de “Ferrari vs Ford”, també molt bona si, però que deixa a Ferrari com a una banda d’arreplegats i al Commendatore com a un personatge sever que, però, acaba saludant als rivals de Michigan; i ja sabem que “això ell mai no ho faria”. En resum….que ben poca fe hi tinc (carrerísticament parlant) en la peli del guapo entre els guapos, Brad Pitt.






Què en penseu vosaltres? Deixeu-nos un comentari o participeu al nostre Facebook!

Les dades imprescindibles per a aquest cap de setmana

Cada pilot disposarà de 2 jocs de pneumàtics durs (blancs), 3 de pneumàtics mitjos (grocs) i 8 de pneumàtics tous (vermells).

Horaris del Gran Premi

Divendres

  • Lliures: 12.30h i 16.00h
  • Fer la Superporra abans d’anar a dormir…

Dissabte

  • Lliures: 12.30h
  • Qualificació: 16.00h

Diumenge

  • Cursa: 15.00h

Breus d’última hora

  • Ricciardo s’ha trencat un dit als lliures, i serà reemplaçat per Lawson.

No us oblideu de fer la Superporra: teniu temps fins a les 3 de la matinada de divendres a dissabte!