La Pregunta: GP de Monaco

GP de Monaco

Te raó Hamilton al queixar-se del domini de Red Bull ?

Jordi Domènech:

La història tendeix a repetir-se i la Fórmula 1 no n’és una excepció. Sempre hi ha hagut cicles de domini d’un equip, i sempre passa el mateix: els equips que no guanyen es queixen i diuen que s’han de canviar les normes, mentre que l’escuderia dominant creu que són les altres escuderies les que han de fer millors cotxes. Val a dir però, que actualment els dominis són encara més dominants degut a la perfecció de la fiabilitat dels cotxes actuals.
Per tant no cal prendre’s massa seriosament les declaracions. El que guanya riu, i el que no guanya es queixa, i sempre ha set així, des que hi ha normatives tècniques.

.


Just Serrainat:

Em sembla bastant irònic que Lewis Hamilton faci una declaració com aquesta, després dels anys que va viure ell a Mercedes, guanyant campionats sense cap equip que els fes ombra.Entendria aquestes afirmacions si vinguessin d’un dels equips de la part de darrere de la graella, que veuen com els grans, amb millor pressupost i majors recursos tècnics, amb cada canvi de les regles tenen aquests períodes de domini total sobre els altres.

Només podem suposar que aquestes declaracions, són fruit de l’impotència davant l’equip
de Verstappen i de pas afegir una mica de controvèrsia per escalfar la competició.

Haig de dir que estic d’acord amb el fet que s’haurien de trobar mecanismes per igualar una
mica més la competició, però no és Hamiltom el més indicat per queixar-se ara que les coses
no li van bé.


Joan Enric: La queixa de Hamilton sobre el domini de Red Bull es realment com una broma, després del domini absolut que va protagonitzar ell damunt d’un Mercedes invencible. Jo crec que a la F1 els egos son tant grans que hi ha moments que fan riure, i aquest es un dels que passarà a la historia com a un moment en el que, sens dubte, romandre callat et fa més guapo.


Núria Casas-Salat: Per favor, que ja no tenim memòria ??? O que potser els seus 6 títols mundials i els 7 de Mercedes no ha sigut el domini aclaparador més gran de la història de la Fórmula 1 moderna? Ni Ferrari, ni Red Bull han sigut així ten tota la seva història. Va home ve, que deixi de plorar i que es dediqui a córrer que és la seva feina. O que es dediqui a altres categories com va fer Fernando Alonso durant una llarga temporada.





Què en penseu vosaltres? Deixeu-nos un comentari o participeu al nostre Facebook!

Les dades imprescindibles per a aquest cap de setmana

Cada pilot disposarà de 2 jocs de pneumàtics durs (blancs), 3 de pneumàtics mitjos (grocs) i 8 de pneumàtics tous (vermells).

Horaris del Gran Premi

Divendres

  • Lliures: 13.30h i 17.00h
  • Fer la Superporra abans d’anar a dormir…

Dissabte

  • Lliures: 12.30h
  • Qualificació: 16.00h

Diumenge

  • Cursa: 15.00h

Breus d’última hora

  • Malgrat els rumors que el situaven a Ferrari, Lewis Hamilton diu que te a punt el nou contracte amb Mercedes.
  • La futura arribada d’Honda a Aston Martin no espanta a Alonso, que diu que “això referma el compromís d’AMR per guanyar” i obre la porta a una reunió amb Honda.

No us oblideu de fer la Superporra: teniu temps fins a les 3 de la matinada de divendres a dissabte!