La Pregunta: GP de Miami

GP de Miami

Us ha agradat la formula de separar totalment la cursa i la Sprint race ?

Jordi Domènech:

No. Encara dilueix més el significat d’un cap de setmana, perquè tens dues curses però només un guanyador de Gran Premi, dues qualificacions però només una pole….
El que ha de fer la Fórmula 1 és deixar-se d’experiments i tornar a un format clar i reconegut. Fa temps que dic que més quantitat no és igual a més qualitat. Anar a un Gran Premi era excitant perquè era un crescendo de 3 dies. El divendres amb els lliures i les qualis de les categories inferiors; el dissabte amb la quali i algunes curses de suport, i el diumenge per fi arribava el dia de la cursa de F1, la més important de l’esdeveniment. Quan vaig començar a anar a veure la F1, hi havien 16 curses. No era fàcil anar a un GP i teníem sort de tenir-lo. I ara en volen 25 i esprints arreu…? Tot excés és dolent

.



Joan Enric: La veritat es que el format no em desagrada. L’unica cosa que patina força es que la qualy de la cursa del diumenge s’hagi de fer el divendres, però es clar…quan ho fas si no ? Però vaja, això de la sprint race, en general, no em convenç massa, i crec que el format “antic” ja anava bé. Si vols variar coses, el.limina els lliures del divendres i posa-hi un Warm Up de mitja horeta el diumenge de cursa, i concentra-ho tot, en format clàssic en cap de setmana.


Núria Casas-Salat: Fer la Sprint Race separada de la Cursa em sembla millor que el format anterior, però continua sent el mateix que la cursa amb els mateixos protagonistes que la cursa amb un format més curt. Si volien fer espectacle aquesta no és la solució. Personalment optaria per un format a l’estil F2 amb graella invertida dels 8 o 10 primers. això si crec que seria més interessant, no pas una cursa més curta, que és el que és ara





Què en penseu vosaltres? Deixeu-nos un comentari o participeu al nostre Facebook!

Les dades imprescindibles per a aquest cap de setmana

Cada pilot disposarà de 2 jocs de pneumàtics durs (blancs), 3 de pneumàtics mitjos (grocs) i 8 de pneumàtics tous (vermells).

Horaris del Gran Premi

Divendres

  • Lliures: 20.30h i 23.30h
  • Fer la Superporra abans d’anar a dormir…

Dissabte

  • Lliures: 18.30h
  • Qualificació: 22.00h

Diumenge

  • Cursa: 21.30h

Breus d’última hora

  • La F1 torna al format concvencional, sense Sprint.
  • L’escuderia Red Bull estrena una nova decoració de cara a aquest GP.
  • Les veus que posen a Leclerc a Mercedes han estat desautoritzades per Wolff, que diu que mantindrà a Hamilton a l’equip de Brackley.

No us oblideu de fer la Superporra: teniu temps fins a les 3 de la matinada de divendres a dissabte!