La Pregunta: GP d’Arabia Saudí

GP d’Arabia Saudí

Les prestacions d’Alonso van de debó o es desinflaràn aviat ?

Jordi Domènech: Sempre diem que res és ben bé cert del tot fins que arriba la primera cursa. Aston Martin venia avisant i prometent i finalment a Bahrain Fernando Alonso va aconseguir un podi i un Lance Stroll lesionat va ser sisè. L’equip va ser més fiable que Ferrari i més ràpid en pista que Mercedes, així que crec que la cosa és real. En certa manera em recorda a la temporada 2004. Aquell any, BAR va ser subcampiona malgrat no guanyar cap cursa degut a que altres equips van apostar per dissenys arriscats i/o no van ser tan fiables com ells. Per què no Aston al 2023?


Just Serrainat:

És molt aviat per saber si realment Aston Martin serà un dels monoplaces del capdavant de la graella, només veient els resultats de la primera cursa.

Els que seguim el campionat, ja sabem que fins que no han passat les primeres curses i els equips van implementant algunes modificacions i afinant els cotxes, no es va definint el rendiment i la posició real a la graella.

No sóc massa Alonsista, però me n’alegro que el pilot espanyol pugui disposar d’un monoplaça
que almenys inicialment té un bon rendiment i no pateix falles mecàniques, però no serà fins
d’aquí unes quantes curses, quan veurem si el d’aquest cap de setmana ha estat un miratge o
si realment tenen possibilitats de lluitar pels llocs més alts de la graella.


Joan Enric: La veritat es que aquest Aston te bon aspecte, i sembla que bones prestacions. No veig a l’asturià lluitant pel títol, però si en posicions de podi sovint. Però al tanto, perque ser molt regular al podi, encara que no guanyis, et pot portar al titol de campió, si els que guanyen no ho fan sovint o tenen greus errades. Ara només falta saber fins òn arribarà aquesta polémica de que l’Aston es un “Mercedes o un Red Bull B”, però vaja, no arribarà pas la sang al riu.


Núria Casas-Salat: LPersonalment desitjo que vagi de debò. Un pilot de la talla d’Alonso pot donar molt espectacle en una cursa si té un bon cotxe, ja ho va fer a l’anterior cursa a Bahrain. Espero que continuï així, la feina feta anteriorment er Vettel i la que farà ara Alonso pot fer de l’Aston Martin un cotxe per guanyar curses. El mundial em veig més lluny, Red Bull va molt fort aquest any.





Què en penseu vosaltres? Deixeu-nos un comentari o participeu al nostre Facebook!

Les dades imprescindibles per a aquest cap de setmana

Cada pilot disposarà de 2 jocs de pneumàtics durs (blancs), 3 de pneumàtics mitjos (grocs) i 8 de pneumàtics tous (vermells).

Horaris del Gran Premi

Divendres

  • Lliures: 14.30h i 18.00h
  • Fer la Superporra abans d’anar a dormir…

Dissabte

  • Lliures: 14.30h
  • Qualificació: 18.00h

Diumenge

  • Cursa: 18.00h

Breus d’última hora

  • L’afició pendent de les prestacions d’Alonso, per veure si repeteix podi.
  • Leclerc penalitzarà deu posicions a la graella degut al canvi de la segona centraleta. En una sola cursa ja ha esgotat les dues de coll que tenia per tot 2023.

No us oblideu de fer la Superporra: teniu temps fins a les 3 de la matinada de divendres a dissabte!