La Pregunta: GP dels Estats Units

GP dels Estats Units

Quin pilot us agradaria veure en una FP1 ?

Jordi Domènech:

Primer de tot, és una alegria veure a l’Àlex Palou conduint el McLaren MCL36. No sé ben bé cap a on portarà aquest camí que emprendrà probablement al 2024, però li desitgem tota la sort del món.
Responent a la pregunta, hi ha desenes de pilots que no han tingut mai una bona oportunitat a la Fórmula 1. Si només pensem en nord-americans, ja que som a Austin, podem pensar en Josef Newgarden o Kyle Larson com a pilots actuals. Del passat, hauria set interessant veure a Rick Mears, Jeff Gordon o Paul Tracy en un cap de setmana de GP.

.Joan Enric: La resposta es molt fàcil: una dona. Malgrat estic molt content de veure a Palou debutar amb un F1 en uns lliures, el que m’agradaria de debó es que una dona entrés (amb garanties) a competir a la Formula 1; i que més enllà d’uns lliures ja entrés en competició i guanyés proves, doncs a la F1 li calen revolucions (socials, no de motors…que també) i aquesta seria una gran revolució.


Núria Casas-Salat:

Els pilots que em faria Il•lusió veure en una FP 1 a un d’ells el veurem aquest cap de setmana i es Alex Palou. L’altre es Colton Herta..


Alex March:

A mi m’agradaria veure a Jamie Chadwick. Penso que, després d’haver guanyat ja tres vegades les W Series, mereix ja per fi una oportunitat a uns lliures de Fórmula 1.
No entenc com Williams està tardant tant en provar-la en una FP1 ja que la britànica ha demostrat sobradament que està més que preparada. Ja fa temps que forma part del programa de pilots de Williams i per tant entenc que sovint té sessions al simulador de l’escuderia de Grove per conèixer el monoplaça.
Estic segur que és més bona pilot que Tatiana Calderon o Susie Wolff, l’última pilot que ha tingut l’ocasió de provar un F1 durant el transcurs d’un gran Premi.Marc Costa:

Provar pilots a les FPs no m’acaba de fer el pes. Crec que més aviat s’hauria de permetre fer més tests en general i amb els cotxes de la temporada -no amb models anteriors. Dit això és un bon aparador i és una gran notícia que l’Alex Palou provi a Austin.


Què en penseu vosaltres? Deixeu-nos un comentari o participeu al nostre Facebook!

Les dades imprescindibles per a aquest cap de setmana

Cada pilot disposarà de 2 jocs de pneumàtics durs (blancs), 3 de pneumàtics mitjos (grocs) i 8 de pneumàtics tous (vermells).

Horaris del Gran Premi

Divendres

  • Lliures: FP1: 21.00h FP2: 23.59h (Dazn F1)
  • Fer la Superporra abans d’anar a dormir…

Dissabte

  • Lliures: FP3: 21.00h (Dazn F1)
  • Qualificació: 23.59h (Dazn F1)

Diumenge

  • Cursa: 21.00h (Dazn F1)

Breus d’última hora

  • Alonso podria haver de canviar el motor, i sortiria al darrer lloc..
  • L’escuderia estatunidenca Hass signarà amb un nou i fort patrocinador, que aportarà pressupost, a partir de 2023.

No us oblideu de fer la Superporra: teniu temps fins a les 3 de la matinada de divendres a dissabte!