La Pregunta: GP de França

GP de França

Creieu que Ricciardo continuarà a Mclaren el 2023 ?


Just Serrainat:

Ricciardo és un pilot que personalment em cau molt bé, però que no està demostrant tenir el rendiment per mantenir-se a un equip de la Fómula 1, amb les exigències que això implica. A més les declaracions que surten de l’equip per part de Zack Brown i la relació amb el seu company, tampoc deixen molt clar el futur del pilot australià.

Va sortir a la llum fa un temps la clàusula per la qual, en el seu contracte, és el pilot i no
l’equip qui pot decidir la rescissió d’aquest, però si Mclaren no vol comptar amb ell la
pròxima temporada, suposo que té altres vies per forçar-ho.

Personalment, no veig gaire clar la continuïtat de Ricciardo l’any vinent a Mclaren, a menys
que hi hagués un canvi de resultats molt gran i ara mateix res ho indica.

.


Joan Enric: La veritat es que Mclaren te un gran planter de pilots, i cada vegada els trobem en més fronts i competicions. Ara hi hem d’afegir la sorprenent arribada d’Alex Palou, que no ens ha confirmat a on anirà a competir la temporada vinent. Potser aixó complica la continuitat de Ricciardo, que ja porta força temps a la F1 i a Mclaren, i ja sabem que aquest es un món on les coses es mouen molt depressa.


Núria Casas-Salat:

El fet que Ricciardo continui a la Fórmula 1, jo crec que depèn dels seus resultats. Fins ara no ha brillat massa dins de l’escuderia i quasi sempre ha quedat per darrera del seu company d’equip.
També tenim el fet que Alex Palou ha fitxat per McLaren, i encara no sabem si seràper córrer a la IndyCar o farà el salt a la Fórmula 1. De moment diuen que li deixaran probar un dels cotxes. Ja veurem què passa

.


Alex March:

Jo crec que si.
Malgrat que el Ricciardo porti temporada i mitja intentant adaptant-se al McLaren, penso que el de Perth és un pilot de qualitat contrastada amb molta experiència a la Fórmula 1 i que acabarà acostant-se als temps de Norris igual que va fer amb el tot poderós Verstappen.
A més a més, quan Ricciardo està bé, té un bon monoplaça entremans i està motivat; és un pilot espectacular. Em sorprendria que ningú recordés els seus brutals avançaments o els seus duels amb Max.
Això si, si vol continuar a la Fórmula 1; segurament la seva dedicació i compromís hauran d’augmentar ja que a vegades em dona la sensació que Ricciardo hagi perdut la fam per ser algú dins la Fórmula 1.
Esperem que els resultats de Ricciardo millorin més dora que tard i que pugui continuar a la Fórmula 1 amb una McLaren competitiva per tal de superar almenys el nombre de victòries que té el seu compatriota Mark Webber

.



Marc Costa: Rumors, rumors, rumors. Ricciardo ha hagut de sortir al pas i confirmar per xarxes socials que compliria el seu contracte. Malament quan s’han de fer aquestes coses. McLaren te una “Masia” de pilots experimentats a la Indy a la que recentment s’hi ha sumat Alex Palou. Veient el rendiment de Ricciardo i la situació de McLaren, crec que mantenir-lo per 2023 seria un error.


Què en penseu vosaltres? Deixeu-nos un comentari o participeu al nostre Facebook!

Les dades imprescindibles per a aquest cap de setmana

Cada pilot disposarà de 2 jocs de pneumàtics durs (blancs), 3 de pneumàtics mitjos (grocs) i 8 de pneumàtics tous (vermells).

Horaris del Gran Premi

Divendres

  • Lliures 1: 14.00h Lliures 2: 17.00h (Dazn F1)
  • Fer la Superporra abans d’anar a dormir…

Dissabte

  • Lliures 3: 13.00h (Dazn F1)
  • Qualificació: 16.00h (Dazn F1)
  • Cursa sprint F2: 17.55h (Dazn F1)

Diumenge

  • Cursa: 15.00h (Dazn F1, 57v)
  • Cursa F2: 10.00h (Dazn F1)

Breus d’última hora

  • Ferrari esta valorant acceptar una penalització, muntant un motor nou al cotxe de Sainz, davant la falta de fiabilitat.
  • Russell es molt optimista de cara a les prestacion de Mercedes a França, degut a les serioses millores adoptades.

No us oblideu de fer la Superporra: teniu temps fins a les 3 de la matinada de divendres a dissabte!