La Superporra ja és aquí!

Com cada temporada, arriba la primera cursa de la temporada i nosaltres us recordem modestament el nostre joc de prediccions: la Superporra, a la qual podeu accedir pel següent enllaç: https://superporra.formula1encatala.cat/Superporra(2_0)/php_tpl/index_superporra.php

Com ja sabeu es tracta de predir les 10 primeres posicions de cada cursa, i se sumen punts d’acord a la posició que s’encerta. Si encertes el primer i el quart, sumes 25+12 = 37 punts. Si encertes el segon, en sumes 18, i si encertes segon, cinquè i desè en sumes 18+10+1= 29 punts.

I si sou els millors quan acaba la temporada, us regalem una gorra del vostre equip o pilot preferit!

Sabem que molts de vosaltres ja fa anys que participeu i des de Fórmula 1 en Català us volem agrair la fidelitat i la persistència. Sabem que a vegades hem tingut alguna fallada i de fet estem pendents de fer-la completament nova quan tinguem temps, i malgrat tot ens seguiu donant suport. Gràcies de tot cor!

Per acabar, recordar-vos dues coses. L’hora límit per fer les prediccions és sempre les 2 de la matinada de divendres a dissabte, per tant és bona idea fer les prediccions un cop heu vist o llegit els resultats dels lliures de divendres.
I la segona i última cosa, si teniu problemes per entrar amb el vostre usuari o no recordeu la vostra contrasenya, escriviu-nos un comentari i ens posarem en contacte amb vosaltres!

Salut i sort!!


Les dades imprescindibles per a aquest cap de setmana

Cada pilot disposarà de 2 jocs de pneumàtics durs (blancs), 3 de pneumàtics mitjos (grocs) i 8 de pneumàtics tous (vermells). Els compostos triats seran el C2 pel dur, el C3 pel mitjà i el C4 pel tou.


Els horaris del cap de setmana

Divendres

12.30 F1: Lliures 1
14.30 F2: Qualificació
16.00 F1: Lliures 2

Dissabte

11.25 F2: Cursa 1
13:00 F1: Lliures 3
16:00 F1: Qualificació
17.40 F2: Cursa 2

Compte! Es canvia l’hora la matinada de dissabte a diumenge. Horaris de diumenge ja amb l’hora nova.

Diumenge

12.50 F2: Cursa 3
17.00 F1: Cursa


Breus d’última hora

· Ahir va morir de càncer l’ex-pilot de Lotus Johnny Dumfries, als 62 anys. El seu nom real era John Colum Crichton-Stuart i actualment era el setè marquès de Bute, però no va voler que la seva carrera automobilística estigués marcada pels seus orígens. Dumfries va sumar 3 punts en la seva única temporada a la F1 i va aconseguir una victòria a la seva classe a les 24 hores de Le Mans de 1988.

· George Russell passa a ocupar el lloc de Romain Grosjean a l’associació de pilots (GPDA per les seves sigles en anglès).

· Williams ha fitxat a François-Xavier Demaison, provinent de Volkswagen, per dirigir l’apartat tècnic de l’equip. Demaison té molta experiència especialment en el món dels ral·lis.

Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *