La Superporra ja és aquí!

Com cada temporada, arriba la primera cursa de la temporada i nosaltres us recordem modestament el nostre joc de prediccions: la Superporra, a la qual podeu accedir pel següent enllaç: https://superporra.formula1encatala.cat/Superporra(2_0)/php_tpl/index_superporra.php

Com ja sabeu es tracta de predir les 10 primeres posicions de cada cursa, i se sumen punts d’acord a la posició que s’encerta. Si encertes el primer i el quart, sumes 25+12 = 37 punts. Si encertes el segon, en sumes 18, i si encertes segon, cinquè i desè en sumes 18+10+1= 29 punts.

I si sou els millors quan acaba la temporada, us regalem una gorra del vostre equip o pilot preferit!

Sabem que molts de vosaltres ja fa anys que participeu i des de Fórmula 1 en Català us volem agrair la fidelitat i la persistència. Sabem que a vegades hem tingut alguna fallada i de fet estem pendents de fer-la completament nova quan tinguem temps, i malgrat tot ens seguiu donant suport. Gràcies de tot cor!

Per acabar, recordar-vos dues coses. L’hora límit per fer les prediccions és sempre les 2 de la matinada de divendres a dissabte, per tant és bona idea fer les prediccions un cop heu vist o llegit els resultats dels lliures de divendres.
I la segona i última cosa, si teniu problemes per entrar amb el vostre usuari o no recordeu la vostra contrasenya, escriviu-nos un comentari i ens posarem en contacte amb vosaltres!

Salut i sort!!


Les dades imprescindibles per a aquest cap de setmana

Cada pilot disposarà de 2 jocs de pneumàtics durs (blancs), 3 de pneumàtics mitjos (grocs) i 8 de pneumàtics tous (vermells). Els compostos triats seran el C2 pel dur, el C3 pel mitjà i el C4 pel tou.


Els horaris del cap de setmana

Divendres

12.30 F1: Lliures 1
14.30 F2: Qualificació
16.00 F1: Lliures 2

Dissabte

11.25 F2: Cursa 1
13:00 F1: Lliures 3
16:00 F1: Qualificació
17.40 F2: Cursa 2

Compte! Es canvia l’hora la matinada de dissabte a diumenge. Horaris de diumenge ja amb l’hora nova.

Diumenge

12.50 F2: Cursa 3
17.00 F1: Cursa


Breus d’última hora

· Ahir va morir de càncer l’ex-pilot de Lotus Johnny Dumfries, als 62 anys. El seu nom real era John Colum Crichton-Stuart i actualment era el setè marquès de Bute, però no va voler que la seva carrera automobilística estigués marcada pels seus orígens. Dumfries va sumar 3 punts en la seva única temporada a la F1 i va aconseguir una victòria a la seva classe a les 24 hores de Le Mans de 1988.

· George Russell passa a ocupar el lloc de Romain Grosjean a l’associació de pilots (GPDA per les seves sigles en anglès).

· Williams ha fitxat a François-Xavier Demaison, provinent de Volkswagen, per dirigir l’apartat tècnic de l’equip. Demaison té molta experiència especialment en el món dels ral·lis.