Ja la tenim aquí!

Prèvia GP d’Àustria
Aquest cap de setmana torna la Fórmula 1 després del parèntesis més llarg de la seva història entre cursa i cursa. Ho farà a Àustria, a territori Red Bull, i allí serà on Max Verstappen buscarà obtenir la seva tercera victòria consecutiva en el traçat d’Spielberg, per així posar els fonaments per desbancar a Lewis Hamilton del títol.
De ben segur que serà una temporada força estranya, on hi destacarà l’absència d’aficionats a les grades (almenys a Europa), els nous protocols i el menor nombre de professionals a les pistes. Possiblement marcarà un abans i després en l’economia de la competició, i fins el moment només té 8 curses confirmades per l’organitzador que són les següents:

1-GP d’Àustria (Red Bull Ring) del 3 al 5 de Juliol
2-GP d’Estiria (Red Bull Ring) del 10 al 12 de Juliol
3-GP d’Hongria (Hungaroring) del 17 al 19 de Juliol
4-GP de la Gran Bretanya (Silverstone) del 31 de Juliol al 2 d’Agost
5-GP del 70è Aniversari (Silverstone) del 7 al 9 d’Agost
6-GP d’Espanya (Montmeló) del 14 al 16 d’Agost
7-GP de Bèlgica (Spa-Francorchamps) del 28 al 30 d’Agost
8-GP d’Itàlia (Monza) del 4 al 6 de Setembre
Alguns equips estrenaran decoracions aquest cap de setmana per diversos motius. El canvi més destacat és el de Mercedes que ha decidit pintar els seus monoplaces de negre per declarar que estan en contra del racisme i transmetre una imatge de diversitat tant de l’equip com de l’esport.

El W11 EQ Performance finalment estarà pintat de negre (Mercedes).

Un altre equip que presentarà canvis en la decoració és Williams. En aquest cas serà per obligació al haver perdut el seu patrocinador principal. Per contrarestar la pèrdua d’ingressos, els de Grove han hagut de vendre la seva divisió d’enginyeria per poder mantenir viu l’equip de curses.

Sembla que BMW hagi tornat a subministrar motors a Williams (Williams).

Altres equips que presentaran petits canvis són McLaren que incorporarà els colors de la bandera irisada per fomentar la diversitat i Ferrari que incorporarà un missatge de suport al gran Alex Zanardi.

El MCL35 incorpora els colors de la bandera LGBT (McLaren).

L’excepcionalitat causada per la pandèmia ha provocat haver de confeccionar un calendari molt dens i incert. Per evitar hipotètics problemes de subministrament, els equips, Pirelli i la FIA han acordat que sigui el propi fabricant Italià qui escolli la quantitat de cada compost a subministrar a cada pilot. Per tant, per aquestes vuit primeres curses cada pilot disposarà de:

x8 Pneumàtics tous
x3 Pneumàtics mitjans
x2 Pneumàtics durs
Les dades imprescindibles per aquest cap de setmana
Horaris del GP d’Àustria
Divendres
Lliures 1: 11.00 (Movistar)
Lliures 2: 15:00 (Movistar)
Dissabte
Lliures 3: 12.00 (Movistar)
Qualificació: 15.00 (Movistar)

Diumenge
Cursa: 15.10 (Movistar)
Breus d’última hora:

-Ferrari ha confirmat que començaran la temporada amb el mateix cotxe que van portar a Austràlia i que no introduiran evolucions fins la tercera cursa.

-Red Bull ha declarat que aquesta és la temporada que més ben preparats arriben des del 2013. Seran capaços de destronar a Mercedes?

-Aquest cap de setmana també arrenca la Fórmula 2 i la Fórmula 3.

No us oblideu de fer la Superporra!! 
Teniu temps fins a les 3 de la matinada de divendres a dissabte!

feu clic a la imatge per anar-hi