ATENCIÓ: Canvis a la Superporra!

Avui fem aquesta entrada per anunciar un petit però important canvi a la Superporra. Des d’avui, l’enllaç on podreu trobar la Superporra, on podreu fer la vostra predicció i on podreu veure les classificacions és el següent:

Com veureu, l’aspecte és exactament el mateix, així que no patiu pel funcionament. És possible que us demani de nou usuari i contrasenya al ser una nova pàgina web.

Hem fet aquest canvi per raons pràctiques. L’Ivan Monells va crear la Superporra en un domini (trabajillos.es) que ja tenia ell mateix en propietat, i arribat aquest any en Guillem, en Joanen, en Just i jo vam decidir que seria lògic poder tenir la Superporra sota el nostre propi domini.

Tingueu en compte que durant uns dies, els enllaços antics de trabajillos.es us redirigiran automàticament a la nova web, però aviat deixaran de funcionar, així que assegureu-vos de posar la nova pàgina als vostres favorits!

Si teniu algun dubte, o heu oblidat la contrasenya, o qualsevol altra consulta, ens podeu escriure un correu a superporra@formula1encatala.cat, o bé enviar-nos un missatge privat al Facebook.

Recordem de nou el nou enllaç: