Novetats a My Racing Career!

Com ja sabeu Fórmula 1 en Català col·labora amb el joc My Racing Career, i aquesta publicació parla de les últimes novetats del joc, que com ja sabeu està totalment traduït al català. 
Feu clic a la icona per accedir al joc

My Racing Career és un joc mànager de carreres que podeu trobar al Facebook o bé a la seva pròpia pàgina web. L’objectiu del joc és començar creant el teu propi pilot i entrenar-lo, buscar-li patrocinadors, inscriure’l en diversos campionats i anar creixent fins a arribar a ser el millor pilot del moment.

Hi ha dues novetats que estan ja en període de proves i a punt d’introduir-se. Per una banda, tenim els “clans/racing clubs” o clubs de carreres. En aquesta faceta del joc els mànagers podran construir i millorar els seus propis vehicles i competir contra altres clubs, formats lliurement amb qui es vulgui. Serà una secció a part del que ha estat sempre My Racing Career. Fins ara teníem un pilot i l’apuntàvem a un campionat. Amb els clubs, podrem formar equip amb altres jugadors i competir contra altres.

Els clubs podran construir i modificar cotxes.
La segona novetat que està en camí d’arribar son els campionat de ral·lis i de motociclisme. Ja fa temps que els usuaris poden adquirir tant cotxes de tot tipus de carrer com motos, però fins ara només es podien utilitzar en curses privades.
Això aviat canviarà, i hi haurà diversos nous campionats de les dues especialitats. Està previst que tant els ral·lis com les motos tinguin una classificació a part de la classificació general de pilots, degut a que son especialitats força diferents.
Ara mateix s’està en proves amb els ral·lis, particularment amb els cotxes de la categoria P3, per anar corregint errors i afinant la posada a punt d’aquestes competicions, que per primer cop donen la benvinguda a la terra, el fang i la neu a My Racing Career.

Proves del ral·li de Suècia.

Aprofitem per recordar algunes de les característiques més importants de My Racing Career:

-Totalment traduït al català.
-Més de 80.000 jugadors registrats de 185 països, i molta interacció gràcies als fòrums inclosos al joc.
-Centenars de circuits de tot el món disponibles.
-60 campionats de tot tipus. Des de la Fórmula 3 fins a la Fórmula 1, passant també per l’IndyCar, la NASCAR, campionats de turismes, etc.
-Possibilitat de jugar i fer créixer el teu pilot al teu ritme.
-Possibilitat de pintar el casc, la granota i els cotxes del teu pilot tal com vulguis.
-Possibilitat de crear els teus propis campionats privats.
-Sense llargues esperes: cada 15 minuts hi ha curses disponibles.
-Motos i cotxes de carrer disponibles per a comprar amb els diners del joc.
Les curses es poden veure en temps real.

Així doncs, si us agraden els jocs estil Grand Prix World, PC Fútbol o Football Manager, My Racing Career és una bona elecció!