Torna la Superporra!

Com cada any, tornem amb el nostre joc propi, la SuperPorra de Fórmula 1 en Català!
Pels que no hi heu jugat mai, la SuperPorra és un joc exclusiu “de la casa” on els usuaris podeu pronosticar les 10 primeres posicions de cada gran premi. A mesura que aneu encertant anireu sumant punts, i el millor a final d’any té premi.
Si si, tot i ser un joc completament gratuït, la persona que hagi sumat més punts a final de temporada rebrà a casa seva una gorra del seu pilot o equip preferit!

Recordeu que som una pàgina totalment desinteressada. Cap dels que formem part de Fórmula 1 en Català cobrem cap tipus de sou per escriure les nostres parides setmana rere setmana. El nostre premi és el seguiment fidel de la nostra gent. Alguns de vosaltres ens seguiu des de fa ben bé 10 anys, i la SuperPorra és una mica la nostra manera de donar-vos les gràcies amb un obsequi per a un de vosaltres!

Ja teniu pensada la gorra que voldreu si guanyeu?
Així que pronostiqueu bé, esforceu-vos a seguir totes les sessions de lliures i potser podreu rebre una gorra a casa.
Us deixem tot seguit uns quants enllaços que seran del vostre interès:
La pàgina principal de la SuperPorra (a baix de tot d’aquesta pàgina hi trobareu un link perquè us enviem recordatoris abans de cada GP)
Per últim, si teniu dubtes, comentaris, millores a proposar, suggerències, estem oberts a tot i us contestarem el més ràpidament possible. Recordeu que també teniu el Facebook o el Twitter per contactar amb nosaltres, a part del mail formula1encatala@gmail.com