Galeria de fotos: Xina

Sempre es pot comptar amb els pilots de Red Bull per obtenir fotos divertides…
(Copyright: Red Bull Media)
Renault va aprofitar per anunciar que Sun Yue Yang, pilot xinès de karts de 15 anys, formaria part de la seva acadèmia de joves pilots. (Copyright: Renault Sport)
Marcus Ericsson i Nico Hülkenberg somriuen a la roda de premsa de dijous.
(Copyright: Sauber Motorsport AG)
Tot i patir un incendi als frens del darrere divendres, Esteban Gutiérrez va poder acabar una cursa per fi.
(Copyright: Haas F1 Team)
Kevin Magnussen va patir un trencament de la suspensió divendres, i la seva primera volta completa en sec va ser directament als entrenaments oficials. Aquí passa per davant les tribunes tancades.
(Copyright: Renault Sport)
Dissabte al matí hi va haver la primera sessió en mullat de la temporada.
(Copyright: Scuderia Ferrari)
Felipe Nasr sembla estar tenint problemes amb el seu xassís: ha quedat sempre per darrere d’Ericsson als entrenaments aquesta temporada. (Copyright: Sauber Motorsport AG)
Romain Grosjean no va poder repetir els punts dels dos primers GP.
(Copyright: Haas F1 Team)
Primera pole de la temporada per a Rosberg i millors posicions en graella per a Ricciardo i Räikkönen.
(Copyright: Red Bull Media)
No va ser el cap de setmana de Hamilton: penalització per canviar la caixa de canvis, problema amb el motor el dissabte i danys durant la cursa de diumenge. És a 36 punts de Rosberg, la major diferència amb l’alemany des que corren al mateix equip. (Copyright: Mercedes AMG F1)
Fernando Alonso va poder tornar a competir després de perdre’s Bahrain per lesió.
(Copyright: McLaren)
Esteban Gutiérrez, Günther Steiner, Romain Grosjean i Gene Haas celebren el 30è aniversari del pilot francès. (Copyright: Haas F1 Team)
Nico Hülkenberg va passar a la Q3, però no la va poder disputar al perdre una roda i a més va ser penalitzat amb tres llocs a la graella. (Copyright: Force India F1 Team)
Ricciardo ja no es veu; darrere els Ferrari ja s’han tocat i Grosjean també ha perdut part de l’aleró.
(Copyright: Red Bull Media)
Carlos Sainz va fer una bona sortida, però va haver de cedir pas a Verstappen al final de la cursa, acabant novè. (Copyright: Red Bull Media)
Hülkenberg, a qui veiem davant de Hamilton, va ser penalitzat per anar innecessàriament lent a l’entrada de boxes. (Copyright: Force India F1 Team)
Tant Räikkönen com Hamilton van haver de remuntar després de perdre l’aleró davanter a la primera corba. (Copyright: Scuderia Ferrari)
Alonso va ser tercer durant unes voltes, però finalment es va haver de conformar amb batre Button pel 12è lloc. (Copyright: McLaren)
Tots els pilots que han guanyat les tres primeres curses del campionat han sigut campions (Senna 1991, Mansell 1992, Schumacher 1994, 2000 i 2004 i Hill 1996). Complirà Rosberg l’estadística?
(Copyright: Mercedes AMG F1)
Bon rotllo al podi a pesar de les queixes de Vettel sobre Kvyat.
(Copyright: Red Bull Media)
Amb sis victòries seguides, el moment de forma de Rosberg és segurament el millor de la seva carrera.
(Copyright: Mercedes AMG F1)
Després de no poder sortir a Bahrain, Jolyon Palmer va còrrer però va acabar últim, en el que va descriure com el “pitjor cap de setmana de la meva carrera esportiva”. (Copyright: Renault Sport)