La Pregunta: Gran Premi d’Itàlia

Gran Premi de Bèlgica
Mclaren diu que el seu MP4-30 no s’adapta a les característiques de Monza. Creieu que hi ha algún circuit on és més competitiu que en d’altres. 

  

Ivan Monells: El motor Honda no va ni amb rodes!! Per molt que es digui que el xassís és bo, res salva l’enrome diferència de potència que hi ha amb les altres marques.


Segurament en realitat sí, el Mclaren va més bé en uns Circuits que en altres, no obstant, el rendiment del motor es tan baix que és difícil de valorar.







 

Jordi Domènech: Jo crec que no és que el McLaren no s’adapti a cap circuit, sinó que les limitacions de tot l’afer Honda no permeten veure el potencial ni comparar-lo amb res. Per començar, cap altre cotxe porta motor Honda i així no podem saber si el McLaren aerodinàmicament és millor o pitjor.

Després ja venen els problemes inherents al motor. Amb el dèficit de cavalls i els problemes amb l’ERS, que gairebé mai acaba de funcionar bé, ens trobem amb un McLaren que pot estar 60, 100 o 150 CV per sota de la resta.

Si ens hi fixem, les millors actuacions han arribat amb pluja o en circuits lents, on la potència no és tant important. Es possible que aerodinàmicament l’MP4-30 estigui a l’alçada de, com a mínim, Toro Rosso, però fins que la unitat de potència no funcioni al 100%… A Red Bull solien refiar de la capacitat d’Adrian Newey per compensar els pocs cavalls que els treia Mercedes en l’època dels V8, però ara mateix els dèficits de Renault i per tant també d’Honda són massa grans com per criticar el xassís.


I tu? què en penses de la pregunta? Segueix el debat comentant aquest post o a través del nostre Facebook!

Aquests són els horaris del Gran Premi en hora catalana:

 Lliures 1 : 10:00
Lliures 2 : 14:00
Lliures 3 : 11:00
Pole Position : 14:00
Cursa :  14:00