Il·luminats de la F1: Els 5 Invasors de pista més sonats!

El passat cap de setmana un bon il·luminat, amb uns quants whiskies de més, decidia passejar-se per la pista de Singapur on estaven rodant cotxes a 300km/h. El britànic de 27 anys, el qual el mateix Sebastian Vettel va tractar de sonat, es va colar a la pista sense aparentment massa problemàtica. El jove podria passar 6 mesos a la presó, però sembla que tot s’arreglarà amb una multa de 1500€. 

Els que portem uns quants anys seguint aquest esport recordem ja uns quants casos més. Aquestes són les 5 invasions de pista més sonades! 

1-Cornelius Horan és un exsacerdot irlandès conegut per interrompre esdeveniments públics. La fama li va arribar de la mà del Gran Premi de Silverstone del 2003, on va saltar a la pista amb un cartell que posava “llegeix la Bíblia, sempre té la raó!”. El “profeta” va ser condemnat a 2 anys de presó. Tot un personatge.



2- Aquest cas es va donar en un esdeveniment promocional de Red Bull al Japó, un esdeveniment solidari per recollir diners pels terratrèmols del Japó. El Marshall, que va resultar il·lès, no veu venir a Sebastian Buemi i fracassa amb el seu intent ninja de saltar el cotxe. Heu sentit mai un F1 en directe? 

Como es pot NO sentir venir?

3- Cas recent! Al Gran Premi de la Xina d’aquest any, un xinés, membre indiscutible del club dels il·luminats, decidia creuar la pista per dirigir-se al box de Ferrari. En declaracions posteriors, el personatge va declarar que si havia pagat una entrada tan cara, tenia dret a conduir un F1. Clar que sí!
 

4-Que t’acomiaden de Mercedes? Doncs el millor que pots fer és plantar-te a final de recta del Hockenheimring (l’antic, el que s’agafaven prop de 400 km/h) i et dediques a desfilar per la pista. Molt bé noi, ara segur que una altre empresa d’automoció et contracta de seguida.

 5-No fa pas falta anar gaire lluny per trobar Grans Genis! Al 2004 Jimmy Jump decideix saltar a la pista, la pista de Montmeló, per reivindicar ves a saber què! El resultat? De ben segur que una bona multa que s’ha anat sumant al seu deute. Al 2014 devia 350.000$ i tenia el 50% del seu sou embargat. Eh! Però ha valgut la pena… o no?

Salut i benzina!