26 de març de 2015

Gran Premi de Malàisia: La pregunta.Després del que es va veure a la primera cursa d'Austràlia, creieu que algun equip pot estar en disposició de millorar el suficient el seu monoplaça durant aquesta primera part del campionat per poder plantar cara a Mercedes o tornarem a veure un monopoli total de l'equip alemany durant forces curses.

  

Jordi Domènech: Amb tant sols una cursa disputada, veig fins i tot més domini de Mercedes. I no tant per la seva pròpia millora, sinó pels problemes dels altres equips. El rival més constant de la temporada passada, Red Bull, ha tingut un inici difícil entre acusacions a Renault i Toro Rosso que quasi està a la mateixa alçada. Williams estava molt a prop de l'equip alemany a finals de 2014, però no sembla haver pogut retallar la distància.
Qui més ha millorat és Ferrari, però partien d'un punt tant baix que la millora només els ha situat al nivell de Williams. Per tant, crec que Mercedes segueix tenint marge i només les avaries, les lluites entre els pilots o les curses estranyes poden fer descarrilar la locomotora alemanya...


 Guillem Solà:  Fent el símil amb la temporada passada, no crec que cap equip estigui capacitat per colar-se entremig dels dos Mercedes. L'escuderia alemanya ha treballat dur durant la pretemporada, igual que l'any passat, i ja arrenquen un pas per davant dels altres equips. 

Ara bé, tot i que podem veure un monopoli total aquestes primeres curses, crec que més endavant ja s'igualarà; encara que tampoc crec que Mercedes es tiri a la hamaca i no millori el monoplaça actual.
 Ivan Monells: Crec que la superioritat de Mercedes és encara superior a la temporada passada. El motor està marcant clarament la diferència, i els altres equips amb motor Mercedes, com per exemple Williams, estan molt lluny a nivell de pilots i recursos. Els disputaran algun doblet, potser alguna victòria, però veig difícil que siguin una amenaça pel títol. A Red Bull es queixen que el motor és fins i tot pitjor que l’any passat, i a Ferrari, en la meva opinió, no passaran de la quarta posició. Mclaren crec que millorarà a passos agegantats, i no m’estranyaria que guanyin alguna cursa, però per suposat, no el campionat.

Aquesta superioritat serà especialment evident a les llargues rectes de Malàisia, on a l’any passat van aconseguir el seu primer doblet, però recordeu, que hi ha molts més punts interessants a part de la primera posició!
Just Serrainat: Ara per ara la superioritat dels Mercedes continua essent molt gran respecte als seus competidors i en la primera cursa d'aquest any, vàrem veure inclús que alguns equips sembla que hagin fet un pas enrere.

Ferrari a millorat, però encara els queda molta feina per fer i hem de veure com evoluciona el Mclaren, que l'únic que pot fer és anar a més.

Crec que les primeres curses d'aquest campionat, seran bastant un passeig per l'equip alemany i només la meteorologia (aquest cap de setmana hi ha previsió de pluja per la cursa), algun incident o problemes tècnic, podrien trencar l'hegemonia dels pilots de Mercedes en aquestes primeres curses.I tu? què en penses de la pregunta? Segueix el debat comentant aquest post o a través del nostre Facebook!


Aquests són els horaris del Gran Premi en hora catalana:


 Lliures 1 : 03:00


Lliures 2 : 07:00


Lliures 3 : 7:00
  Pole Position : 10:00
Cursa :  09:00

Cap comentari: