La pregunta: Gran premi d’Austràlia

Gran premi d’Austràlia
Vista la pretemporada, qui veieu favorit per Austràlia i per les primeres curses? Per què?

Guillem Solà: Crec que els equips que més han evolucionat aquesta pretemporada han sigut Force India i Mercedes. Com comenten els companys, jo no veig a Williams com a favorit tot i que també han fet una molt bona feina. Ara bé, per dir un favorit entre Force India i Mercedes, em decanto cap a l’escuderia alemanya; a primera impressió, en pretemporada almenys, he vist l’equip per sobre de tots. Ara bé, aquesta temporada amb tants canvis, tot és possible!


 




Ivan Monells: Jo encara em costa de creure que Williams pugui realment fer alguna cosa. Em decanto per un Mercedes molt fort a les primeres curses, però penso que s’anirà desinflant com ja ha fet altres anys.


No descarteu encara a Red Bull. Ferrari podria donar també la sorpresa donada la parella de pilots que té. Melburne és un circuit on no sempre guanyen els millors cotxes.




 


Jordi Domènech: Sembla ser que els equips amb motor Mercedes són els que ho tenen més bé a hores d’ara. Tothom parla de Mercedes i Williams, però jo diré Force India. L’equip porta anys fent una bona feina i aquest any té dos pilots amb ganes de demostrar que mereixen un seient a un equip punter. Crec que poden obtenir grans resultats, si més no, a les primeres curses.








 
  

Just Serrainat: Després dels entrenaments de pretemporada, sembla que Mercedes són els que s’han adaptat millor a les noves especificacions, juntament amb Williams i Force India que serien els que comencen més be la temporada, però no hem de perdre de vista els Ferrari i l’experiència ens ha ensenyat que Red Bull té una facultat de resposta a les adversitats molt alt i crec que en poc temps resoldran els seus problemes i estaran lluitant al capdavant.


Es molt aviat i fins que passin unes quantes curses, no sabrem realment on esta cada equip.  
Cristóbal Rodríguez: No crec que hi hagi un clar favorit. Mercedes semblava tenir un ritme infernal però ha tingut alguns problemes de fiabilitat. Ferrari sembla ser bastant robust però no especialment ràpid. Sabeu què? Williams sembla ser l’equip més complet però d’aquí a dir que és un favorit hi ha un bon tros




I tu? què en penses de la pregunta? Segueix el debat comentant aquest post o a través del nostre Facebook!

Aquests són els horaris del Gran Premi en hora catalana:

 Lliures 1 : 02:30
Lliures 2 : 06:30
Lliures 3 : 04:00
Pole Position : 07:00
Cursa :  07:00