Prèvia Gran Premi d’Abu Dhabi. Punts d’interès per les últimes 3 curses.

Vettel és ja el campió del món. Cap sorpresa. Així doncs, amb el títol “dat i beneït” quins punts d’interès queden a les tres últimes curses (Abu Dhabi, Austin i Brasil)? Parlem-ne.
  • Gran Premi d’Austin: Una de les millors curses del 2012. El circuit texà no va decepcionar i es va mostrar espectacular.  Aquí teniu uns highlights de la cursa que, finalment, va guanyar Lewis Hamilton:
  • Subcampionat del món de constructors: Mercedes 313, Ferrari 309, Lotus 285.  Penseu que una posició amunt o avall diuen que equival a un 10% més o menys en concepte del bonus que la FIA paga als equips. Són molts diners que poden servir per aconseguir millors pilots pel 2014, desenvolupar un millor cotxe o, simplement, tapar forats.  

 

  • Subcampionat de pilots: Si Alonso aconsegueix mantenir la segona posició aconseguiria el segon subcampionat consecutiu, el tercer de la seva trajectòria esportiva. El persegueix Kimi Räikkönen, a qui ja li deu interessar marcar territori de cara l’any vinent.

  •  Mark Webber: Mark mereix una victòria en les seves últimes curses a la F1 després de 12 temporades, (12!!) a la categoria reina de l’automobilisme. Red Bull defensava els interessos de Vettel més que els de Webber? No ho sé, però en les tres curses que queden segur que els dona via lliure.

  • Mclaren: El millor resultat de Mclaren aquest 2013 és una cinquena posició. Dramàtic veritat? L’equip anglès lluitarà per almenys aconseguir un podi a una temporada lamentable. Molt lamentable.

  • Felipe Massa: El brasiler no té equip. Li convé fer unes bones curses per assegurar-se un volant a la pròxima cursa. En els últims Grans Premis el brasiler ha fet bons papers, sobretot als dissabtes.
Creieu que hi ha algun altre punt interessant? Comenteu-ho en aquest post o al nostre grup del Facebook!
No deixeu de seguir-nos! El campionat fa mesos que està decidit, tenim altres punts d’interès en les curses.

Salut i benzina!