Prèvia del Gran Premi del Regne Unit: En plena forma!

El Gran premi del Regne Unit és, juntament amb el d’Itàlia, l’únic event que porta al campionat de Fórmula 1 des de la existència de la competició. Silverstone és amés un circuit mític: Està ubicat en un aeròdrom que està en desús des de la segona guerra mundial. Les pistes de l’antiga RAF encara poden apreciar-se dins el traçat.

El Batmovil ha estat el cotxe més vistós avui al Circuit de Silverstone
La temporada arriba a Silverstone en un moment fantàstic, arriba en plena forma!. Si bé Alonso ha set el primer home que s’ha destacat, Red Bull va demostrar un moment de forma excepcional a València fins que es va veure el primer problema de fiabilitat que els hi recordo amb força temps. Cal recordar que els de la beguda energètica han fet la meitat de poles de la temporada.

Mclaren corre a casa. Un equip 100% british no es pot permetre el luxe d’un mal resultat a casa. Hamilton necessita recuperar el terreny perdut a València i Button el què ha perdut amb tot el què porta de temporada.
Ferrari i Alonso arriben una mica a la defensiva. Sense encara tenir cap rival clar, han de jugar a sumar punts. Fernando és l’únic pilot que ha sumat punts a totes les curses del campionat, i d’aquí ve el seu liderat.

De la cursa de l’any passat en guardo bons records. Va ser una cursa amb condicions canviants. L’anglès Lewis Hamilton va ser un dels protagonistes de la cursa amb les seves lluites amb Felipe Massa, Alonso i Vettel, però al final va ser l’asturià qui va endur-se la victòria, l’única al 2011. Va ser una de les poques curses on Red Bull no va guanyar. Us deixo un bon resum:

Els horaris, els habituals:

11:00 Lliures 1
13:00 Lliures 2
14:00 Pole Position
14:00 Cursa

No us descuideu la Superporra. Salut i benzina.