Torna la Fórmula 1, torna la Superporra de Fórmula1EnCatalà

Per fi, després d’uns mesos sense Fórmula 1, i d’uns últims mesos de curses poc interessants, el nostre esport preferit torna a posar una pedra més d’emoció als nostres caps de setmana.
Evidentment, junt amb el retorn a la “Fórmula” torna també la nostra Superporra. Pels que no la coneixeu, la Superporra és un joc “exclusiva de la casa” on els usuaris podeu participar gratuïtament en una lliga de porres. Tot i ser una competició totalment gratuïta,  el guanyador s’emporta una gorra del seu equip preferit, que se li enviarà a casa seu al finalitzar la competició.
La lluita de l’any passat va estar renyida fins a l’últim moment i esperem que aquest any també ho estigui. Estem preparant una versió 3.0 que, per a falta de temps, no hem pogut tenir enllestida per l’inici del campionat.
Us aconsello que jugueu des del primer moment per tal de no perdre punts respecte als vostres rivals. Recordeu que podeu enviar els pronòstics fins dissabte a les 3:00 am, és a dir, abans de la Pole Position.
Us deixo uns quants links d’interès al respecte.
Sou usuaris que ja heu jugat alguna vegada a la Superporra? La vostra opinió ens ajuda! si creieu que alguna cosa de la Superporra hauria de millorar podeu deixar-nos la vostra opinió com a un comentari d’aquest post. Ho tindrem molt en compte de cara a la nova versió que estem programant.
Salut i benzina!