Crònica Pole Position: Vettel ho vol tot

Moltes vegades hem parlat en aquesta pàgina del talent de Vettel, de la seves espectaculars qualitats al volant, de la seva rapidesa i de la seva joventut, però potser moltes vegades no hem parlat de la seva ambició voraç.

Un pilot de Fórmula 1 ha de ser ambiciós, ha de voler sobresortir-se de la resta, ha de creure simplement que ell és el millor. El Sebastian ens ha demostrat avui que la seva set de triomf és vampírica. No en té prou amb guanyar el campionat varies curses abans del seu final, el Sebastian també vol fer totes les poles.

Si Vettel tingués com a objectiu fer un sol punt demà, probablement s’hauria guardat un altre joc de pneumàtics per demà, però per fer-se amb el títol vol fer-ho guanyant (la qual cosa l’honora). El Seb vol coronar-se amb un Hat Trick digne d’un campió.


Potser haurem de canviar 1 dit per 2 ben aviat.

La veritat és que si parlem de gent que ho està fent brillantment últimament no només hem de parlar de Vettel, parlar de Button és també una obligació. En la meva opinió l’anglés està al millor moment de la seva carrera, potser fins i tot millor que quan va guanyar amb Brawn GP. L’anglés s’està consolidant com a pilot “TOP” i com a líder d’una de les escuderies més importants de la Fórmula 1. Sembla impossible que aquell pilot que duia aquell Honda que no anava enlloc estigui precisament ara al seu millor moment. Avui Button ha aconseguit una meritoria segona posició, just davant del seu company d’equip Lewis Hamilton.

El segueixen Massa i Alonso, aquesta vegada en l’ordre invers a l’habitual. Segurament l’asturià ho arreglarà a la sortida, però el brasiler es veu molt fort aquest cap de setmana. Webber no ha pogut millorar una sisena posició amb un regust molt amarg, ja que el seu company d’equip li ha tret 7 dècimes.

Setè i vuitè sortiran el Kobayashi i el Michael, dos pilots en un molt bon moment (el primer corre a casa!). El Kamui ens va donar l’any passat una cursa espectacular en aquest Gran Premi. Tanquen el top 10 els dos Lotus Renault amb un sorprenent Bruno Senna davant del rus Vitaly Petrov. No ha estat el dia d’Aleguersuari (sortirà setzè), però de fet els dissabtes mai ho són.

Ja sento ferum a bicampió

Salut i benzina!