Crònica Pole Position GP de Turquia: Per què?

Jo també em pregunto com en Mou, per què? Per què un monoplaça que no completa ni una sola volta en condicions a la FP1 ni a la FP2 es fa amb la FP3 i la Pole Postion amb una configuració perfecta. Per què? Per què? No sé si és la influència del senyor Newey a la FIA, no sé si és per la publicitat de Red Bull, per què?
És broma 🙂 Evidentment, perquè són els millors i PUNTO PELOTA. Ja m’enteneu, no s’han de cercar explicacions. Red Bull ha demostrat de nou que el seu cotxe tot ho val i essent testimoni de que els seus pilots es poden permetre veure el final de la Q3 com nosaltres com uns espectadors més mentres la resta de pilots ranquegen per aspirar (com a moltíssim) a la tercera plaça. És conmocionador, de veres, quan he vist a Sebastian Vettel celebrar la Pole des del propi garatge m’he conmocionat.
M’han enganyat de valent. I és que els Red Bull com molt bé varen declarar els McLarens segueixen a 0.4s d’aquests i a 0.8s dels Ferrari. I ara els Mercedes (bé amb l’excepció d’un decepcionant i decepcionat Schumacher) s’han colat al mig, mentre que els Renault, finalment no han arribat (com sol ser habitual) a l’altura de les circumstàncies. La tercera plaça doncs finalment per a Nico Rosberg, la quarta per a Lewis Hamilton, la cinquena per Fernando Alonso (té abonament a la cinquena plaça el “nano”) i just per darrere endavinin: Jenson Button. Petrov, Schumacher i Heidfeld comlpetaven la Q3, perquè, saben què? Felipe Massa ni tan sols ha marcat un temps cronometrat, et felicito fill.
Demano dispculpes per no haver retransmès la Pole per Twitter però m’ha sigut impossible: sense ordinador ni cobertura és complicat. Demà sí, demà sí, #f1cat a @formula1cat i a veure si més enllà de les dues primers places… hi ha una mica d’emoció. Per, cert, ara ja les temperatures han pujat… i són del tot normals.
Salut i benzina!

2 comentaris a “Crònica Pole Position GP de Turquia: Per què?

  1. No serà tant 🙂 i menys si crec que ets qui crec que ets! Merci per comentar de totes maneres!

Comments are closed.