Just Serrainat, el nou fitxatge de Fórmula1EnCatalà

Com ja sabeu, la nostra idea com a pàgina web és fer-la una comunitat d’opinió sobre el nostre esport preferit i en català. Sempre estem interessats en que els nostres lectors participin amb nosaltres. Per això promovem el grup del Facebook i fem “jocs socials” com la nostra Superporra.

Amb aquest afany d’obrir-nos, el Just s’adhereix al nostre equip per aportar el seu gra de sorra. El Just és programador de sistemes, però en el seu temps lliure li encanta fotografiar els F1’s (veureu istantànies seves aviat, així com del nostre col·laborador Jordi Domènech). També és seguidor de la GP2, competició que fins ara no hem donat l’atenció que es mereix des del nostre web.

Us deixo amb la seva entrevista. Espero amb ganes els seus primers articles. Us recordo que si teniu interès en ser articulistes de Fórmula1EnCatalà poden trobar la informació aquí.


Des de quan et ve això de la “febre de la Fórmula 1”?
La meva febre del motor realment va començar amb les motos en els temps de Crivillé i Doohan, la fórmula 1 va ser una mica posterior a finals del anys 90 i va anar molt lligada al començament de les retransmissions de les curses per la televisió ( sobretot a TV3), ja que abans era més difícil de seguir i des de llavors ja m’hi vaig quedar totalment enganxat.

Què t’atrau especialment de l’esport?
M’atrauen en general tots els esports de motor, però la Fórmula 1 té un encant especial, la tecnologia punta, els escenaris més diversos, la passió que arrossega i l’emoció de les curses, que per fi hem recuperat aquesta temporada, després d’algunes competicions una mica descafeïades.

Ets seguidor d’algun equip en especial?
M’agrada seguir una mica a tots els equips, tant els grans com el petits, encara que vulgui o no els ulls sempre se me’n van cap a Ferrari. De tota manera segueixo més els pilots que els equips, ja que ara hi ha tot una sèrie de joves pilots que venen empenyent fort des de darrera.

Per què t’has unit com a articulista de Fórmula 1 en Català?
Tenia ganes de compartir la meva passió amb l’altre gent que viu aquest esport amb la mateixa afició que jo.

Què en penses de la temporada d’aquest any?
Aquest principi de temporada esta essent fantàstica, sembla que finalment la FIA han trobat la fórmula per tornar a fer que les curses siguin emocionants al màxim, que res estigui decidit fins a les últimes voltes i que amb el temps puguem tornar a veure aquelles antigues guerres com en el temps de Senna i Prost.

Un pronòstic per a campió del món de 2011.
Es difícil de pronosticar només amb les 4 curses celebrades. Ferrari i McLaren s’han de posar les piles, però ja vam veure que l’any passat Red Bull va començar molt fort i després les diferències es van anar escurçant fins que el campionat es va tenir que decidir a l’ultima cursa de Marina Bay.