Torna la Fórmula 1, torna la Superporra


Per tercer any consecutiu torna el nostre joc online de pronòstics: La Superporra!

Pels que no ho sabeu es tracta d’un joc online de pronòstics on a cada Gran Premi s’escullen les que es creuen que seran les 10 primeres posicions de la cursa. Un cop acabada la cursa cada participant rep punts en funció dels seus encerts formant així part d’una lliga que dura una temporada. El guanyador d’aquesta lliga s’emporta una gorra de l’equip que més li agradi. Teniu opció a premi tot hi ser una participació 100% gratuïta.

L’any passat la Superporra va contar amb 92 jugadors i va tenir un final tan d’infart com la pròpia Fórmula1, ja que fins a l’última cursa molts jugadors teníen encara opcions a guanyar el premi, finalment el premi se’l va endur en Manel amb uns admirables 384 punts, qui va escollir rebre una gorra de la brillant campiona del món: Red Bull

La classificació de la Superporra edició 2010

La Superporra és un joc programat amb exclusiva per a Fórmula1EnCatalà. Com a novetat aquest any, ara tenim la opció de consultar les estadístiques de tots els jugadors (i no només les pròpies). Podreu fer-ho clicant el nom del jugador a la pantalla de classificacions. Tingueu en compte que “La Superporra” sempre està oberta a les suggerències dels nostres usuaris, o sigui que si teniu alguna idea per aquesta no dubteu en fer-nos-ho saber. Millorem amb vosaltres.

Així doncs no em queda res més que invitar-vos a formar part d’aquest gran joc. Comentar-vos que disposeu d’una eina per a que us notifiquin per mail quan teniu alguna Superporra pendent per tal de que no us en descuideu (eina que es pot donar de baixa sempre que es vulgui), us suggereixo el seu ús per no endur-vos un 0 en una carrera clau.