And the story ends

Tal i com diu el clàssic de Blind Guardian: “And The Story Ends”. S’acaba una temporada que, independentment de qui la guanyi, serà recordada durant molt de temps. Pocs precedents tenim d’un any on haguem pogut veure tants candidats al títol i tantes curses apassionants. Tots els equips grans han estat a dalt, i lluitaran aferrissadament fins l’últim instant. Efectivament, ho dèiem des del principi: Hem viscut la temporada perfecte.


No hi ha un tema millor per despedir a una temporada tan èpica
Després de que el 2009 ens regalés una cursa totalment descafeïnada al circuit de Yas Marina, aquest any el Gran Circ arriba al peculiar país amb tots els seus pallassos i trapezistes. Els candidats al títol ja em semblen prou evidents: Webber o Alonso. De totes maneres els fantasmes de Räikkonen fan recordar que Vettel també pot ser campió del món. Hamilton no necessita els fantasmes de Räikkonen, almenys necessita una mansió abandonada plena d’esperits malignes…

El gran dubte és què passarà amb Red Bull. La lògica fa pensar que haurien de defensar Webber, perquè és seves opcions són molt, molt majors que les de Vettel. Però després de veure com Sebastian es feia amb la victòria a Brasil deixant Webber a la segona posició ja no sé què creure. Si Webber hagués guanyat a Brasil pràcticament seria campió del món. Si després de tot això Webber és campió del món haurem de treure’s el barret per aconseguir el títol d’una manera tan neta i esportiva. Pocs equips haurien fet el que ha fet Red Bull: deixar lluitar als seus pilots tan lliurement. Ara, quan perdin el campionat per 7 punts els crucificarà tothom.

Sobre els lliures 1 que ja han estat disputats dir-vos que han set força surrealista perquè ha plogut. Sí sí, al mig del desert. Increïble, IM-PRE-SIO-NANT com diria el Merlos, El Circuit deu ser com un oasi al mig del desert de dunes. De moment sembla que Red Bull hauria de ser el cotxe més ràpid. També es veu a un Mclaren molt fort, però en fi, tots sabem que aquests temps no volen dir massa res.

Amb ganes de corona


Veurem també com acaba un any exitós de la nostra Superporra que ha tingut més de 50 jugadors actius. Qui es farà amb el premi final? No ho sé però la veritat és que ha estat gairebé tan disputada com la temporada de Fórmula1.

Esperem doncs demà una pole que promet ser decisiva. En dos dies coneixerem el campió del món del 2010, en plena posta de sol. S’acaba la història, estem al final del conte.