I si… anem a Macau?

Doncs si, dintre de un mes te lloc a l’antiga colònia portuguesa que ara és casi un país independent amb literalment, dues coses controlades pel govern xinés, com Hong Kong, el gran premi de Macau, un gran premi en el que es indispensable corre si vols tenir una mínima oportunitat de passar a la Fòrmula 1.

Tots, absolutament tots els pilots de Fòrmula 1 actuals han passat per Macau desde la dècada dels 80, i dels ùltims 30 campions mundials de Fòrmula 1, tots han guanyat a Macau. Noms? Keke Rosberg, Ayrton Senna, Michael Schumacher, que al 1990 va tenir una gran lluita amb Mika Hakkinen que va acabar amb Hakkinen estavellant-se contra els murs de protecció a poques voltes del final. Jenson Button va quedar segon l’any 1999 i a l’any següent ja estava corrent amb Williams.

Que hi penseu? comenteu i dieu-me si us agradaria que la Fòrmula 1 anés a Macau. Us deixo uns quants vìdeos:

Gran Premi de Macau de F3 de 1990

Un tribut a l’André Couto, el primer pilot local que ha guanyat el Gran Premi en les Categories de WTCC ( campionat mundial de turismes de la FIA, del qual el gran premi de Macau és la utima cita, i F3 (també es l’ultima carrera de la temporada).

En Kubica al 2005, quan va guanyar aquesta carrera en Categoria F3.

El Gran Premi de Macau consta de: GP de F3, GP del WTCC, GP no puntuable i open de Superbikes, i el GP Comercial, un open obert a tots els que vulguin participar, tant professionals com no profesionals.

D’aqui a 35 dies es el Gran Premi d’aquest any, us recomano que el veieu tots.

Salut i Benzina

2 comentaris a “I si… anem a Macau?

  1. Si, i fixa't que és n preludi del que passaria després.Schumacher corrent amb l'equip junior de Benetton i Hakkinen amb el de Mclaren

Comments are closed.