Crònica Pole GP de Corea: La geometría de l’esdevenir

Una imatge que podria correspondre a molts grans premis

Quin títol més trascendent no? Bé, segueixo el joc que ahir genialment va començar l’Ivan: The Shape of Things to Come és un títol d’un capítol de LOST. En tot cas, això és el que hem vist avui, si la Deesa Fortuna no pren cartes a l’asuntu, les coses podrien esclarir-se demà: Fernando Alonso lluitant amb el seu cavallino contra els Red Bulls que també poden lluitar entre ells. McLaren? Avui hem vist a un Jenson Button bastant desmotivat, queixant-se d’un desgast de pneumàtics tràgic, però, a qui no li ha succeit això? Lewis Hamilton? Empeny, però crec que el pobre ha perdut la fé. I si a la illa és perd la fé, no hi ha res a fer, digueu-li a John Locke.
La Pole, qui ha fet la Pole? Un fenomenal Sebastian Vettel, i l’ha seguit un Mark Webber que sembla començar a estar neguitós. Fernando Alonso ha sigut tercer. Fernando Alonso ha sigut tercer però durant tota la Q3 i empleant l’estratègia que l’havia conduit a aconseguir les seves dues últimes poles: fer un gir estratosfèric en el primer intent. Avui també ho ha fet, però les condicions en continua millora de la pista degut a la deposició de goma de pneumàtic ha jugat e contra seva i l’últim intent de Vettel (el més espavilat al ser l’últim en marcar un temps) i de Webber han fulminat per escasses 2 dècimes el temps del Fernando.
El Fernando havia declarat després de la FP3 que creia que el Lewis era el preferit. I així ho he vist jo també al final de la Q1, de la mateixa manera, els Red Bulls semblaven estar a anys llum després d’haver passat un mal divendres, però com per art de màgia de cop i volta en el moment d’ésser requerits, final de la Q2 i Q3 han tornat a estar al lloc on els correspon, fent la 14 pole? de la temporada, d’escándol. Només Hamilton i Alonso els han pogut esgarrapar la crono.
Una anécdota d’aquest matí ha sigut que entre la Q1 i la Q2 he entrat a la web de la Vanguardia i m’he trobat amb una perla periodística, per sort no han tardat gaire a treure-ho:

Efectivament es tracta del resultat de la FP3 no de la Pole. Ai ai ai…
En resum això ha estat el més destacable d’una pole que SÍ ha sigut emocionant, tot i que ens hagi fet matinar de nou. Demà la cursa es presenta de nou, com no, IMPRESCINDIBLE i interesantíssima, nosaltes us la narrarem en directe des de Twitter.
Alea jacta est per demà