Víctimes de chaRLIE whiTinG: El triler

Bé, gairebé han passat no més unes hores, i tinc la sensació de que han set ja dies, setmanes, mesos fins i tot la temporada, no sé perquè, però com sempre m’envaeix una estat surrealista de decepció, de defalliment envers la realitat, de sentir-me enganyat com aquell incaut que l’han fotut del tot el “trilers” i tot el seu equip de col·laboradors que com els depredadors socials empaitant i acorralen les presses afeblides.

L’espectacle d’avui, llevat de les primeres voltes i el desafortunat i molt espectacular accident, però al cap i a la fi, la bona sort que ha tingut el Webber i ho celebro, ha tornat a ser pèssim, el circ no canvia, ell tramollistes fan de les seves (gairebé com sempre) i afavoreixen parcialment als de la seva camada.

Trobo realment indignant el paper de comparses de pràcticament la totalitat dels equips, Ferrari (la ventafocs) i el seu esperi’t llatí, humiliat greument amb un tracte inquisidor i l’equip sense reaccionar, han perdut l’autoritat d’abans i tota la trempera que necessita una “squadra” que aspira a ser capdavantera.

Anem per pams, un altre cop i que consti que no li tinc pas mania, tenim en escena (segon acte) el Pinoccio-Hamilton, acaba la cursa i no recorda que ha passat amb el S.C., llavor sembla que surt un xic de la amnèsia temporal i diu crec que ja havia passat, per això he continuat.

Per un altre cantó el Charlie Whiting, el recordeu….?, aquell monstre capaç de adonar-se i senyalar amb el dit, la sortida abans d’hora de l’Alonso, osties! tu quina perspicàcia, adonar-se d’un fet davant la càmera, per mil·lèsimes de segon, això si que és cop d’ull estratosfèric.

Mira per on, avui el mateix pallo, ha tardat més de trenta minuts (mitja hora) per analitzar, visualitzar les imatges i decidir la sanció que aplicaven al nen que volen que torni a guanyar sigui com sigui i a costa del que sigui, el campionat d’aquesta temporada, no fotem el càlcul de demora, els i ha sortit tant bé que no ha perdut ni una posició, i de pas podran dir, ei! senyors que l’hem sancionat, no critiqueu ni parleu de tractes de favor.

Això a casa meva en diem, l’enganyifa del triler, us sona….?, a la boxa en dirien tongo i com no molts d’altres adjectius, una parcialitat descarada, dons no a tothom en aquest circ es mesura amb la mateixa vara, pastorets fora de temporada i per cert no pas dels bons, vist el panorama i el que ens espera, gairebé val més tancar la paradeta i si cal anar a captar.

Jo si fora el públic, demanaria la devolució de l’import de l’entrada, m’han estafat amb un espectacle amanyat, vergonyós, un resultat manipulat, adulterat, m’han donat gat per llebre, vull els meus calés que em costant molt de guanyar, perquè uns pocavergonyes descarats me’ls fotin de la butxaca així, per la cara.

Les televisions, reclamar al “tito bernie”, l’import pagat per els drets de transmissió, els esponsors, anuncis gratuïts fins al final de la temporada, l’organització de la cursa, un any de pròrroga totalment de franc i les autoritats polítiques presents al acte, negar-se en rodó a entregar els trofeus al segon i tercer classificats.

Però com sempre, i com és costum, ens deixem fotre com si res, banyuts i a sobre pagar el veure, aquests “anglo-saxofons”, es deuen partir de riure i segur que es pensen que són els més llestos de la classe, que fan i desfan com els hi rota per el c…..ns!!.

A lo millor, estic encara del tot ofuscat i això em comporta una radicalització exacerbada, però és que no puc aguantar-me davant de tanta injustícia impune, i sempre afavorint als mateixos, ja ni ha prou!.

Estic per fer vaga d’espectador i seguidor per el que queda de temporada i engegar-los a rodar fins a la propera, m’agradaria saber que passa per el cap del “Todt”, (a hores d’ara sembla un desaparegut en acció) de ben segur que es “descollona” del descontrol al circ i de la falta de “testosterona” del seu ex-equip que no aixeca el cap ni volent.

Esperem, la revenja dels maltractats, especialment de la “ventafocs”, a la feu dels parcials, dels impostors davant la justícia, d’aquí a quinze dies i que la honestedat si és que ha existit mai en aquest circ, ofegui les flamarades inquisitives dels qui es creuen que això és un club “privé” i se’l fan del tot seu pagant els altres.

We expect time to put everything in its right place!

Article de Pere Sitjà i Corrius, col·laborador habitual i grafista de F1encat.