Prèvia GP d’Hungria: El soroll de la polèmica

Ridícula em sembla la polèmica actual, el FerrariGate a Hockenheim, comparat amb el que va passar aquí a Hungria ara fa 3 anys. Ho recordeu? Us faig memòria:

Quin escàndol eh? Recordeu qui va guanyar i quants punts li varen faltar a algú? En aquell cas va ser Hamilton qui va desobeir deliberadament les ordres d’equip i es va demostrar que Fernando Alonso no ho va fer de forme deliberada. Bé més que entrar en polèmica el que volia fer recordant aquell moment (recordo estar a la platja quan va passar i veure com TOTHOM ho comentava pel carrer) és fer memòria dels grans moments que ens ha deixat Hungaroring (a pesar de ser un circuit eminentment aburrit): Primera victòria de Damon Hill, moment en que Schumacher superava en victòries a Prost, primera victòria de Fernando Alonso (i última Pole), el tema del “tuercas” al 2006, primera victòria de Jenson Button amb segona posició de de la Rosa (únic podi), primera i única victoria de Heikki Kovalainen… A més és el debut d’en Jaume Alguersuari! Ja ho veieu, hi han passat bastantes coses.

Pel que fa a la polèmica de la setmana, crec que ja n’hem parlat amb insistència al Facebook, i és una pena que molts dels fantàstics comentaris que heu fet caiguin el l’oblit. En tot cas al Paddock la polèmica segueix éssent molt viva i crec que el millor que podem fer és esperar que passi un temps i després en podrem fer una profunda reflexió; suposo que un bon moment serà després del consell mundial de la FIA.

Pel que fa a Hungaroring, és com el defineix Fernando Alonso “un circuit de karts corregut amb F1s”. El ciruit més lent després de Móncaco, on la Pole és més que fundamental i la zona bruta és especialment bruta (es córre molt poques vegades durant l’any) així que amb la incertesa de consolidar la recuperació de Ferrari i esperar una reacció de McLaren, haurem de donar una bona ullada a la Pole de demà.

Com diu l’Ivan… Salut i benzina!