Prèvia GP de la Gran Bretanya: En terra hostil

No sé perquè serà, però a part de ser un Ferrarista declarat, sóc un antisistema. El que vull dir és que ara tinc moltes coses en contra de McLaren, i no perquè sigui un alonsista, espanyolista i quants més comentaris despectiu volgueu millor, no, no, res d’això. L’any passat em feia tirria Brawn GP, al cap d’unes quantes curses ésclar, a principis de temporada em feien tirria els nois de Red Bull, i ja em direu vosaltres, no hi ha equip més accessible pels aficionats i fresc que Red Bull, un dels redactors de f1encatalà, en Pere en dóna fé: al dia d’accés al Paddock del Gp de la Terra, va parlar una estoneta amb el Christian Horner. I ara mateix a qui li toca? Doncs ara toca que el Lewis i el Jenson em provoquin… (polèmiques ja comentades apart) TIRRIA.

Per això aquest cap de setmana estem… en Terra Hostil:

Quin gran vídeo que ens ha deixat l’Ivan, jo si fos un observador de l’APM ja l’hauria fitxat, en fí, que anant de pet al GP analitzem on arribem. Arribem a Anglaterra al cor de la F1, un lloc on mai sobraran entrades i un lloc, com França que ha estat en perill, en molt perill de també, desaparèixer del calendari, un traçat renovat és la causa de la millor de les conseqüències: que Silverstone perduri, una part del traçat que, pel que sembla, de moment no te gens d’adherència.

Això per exemple és el que li ha passat a Felipe Massa a la sessió d’aquest matí que a dures penes ha quedat pel davant dels equips de “GP2,5”. Sessió que oh, sorpresa ha dominat Red Bull amb Vettel al capdavant. El que podem esperar doncs d’aquest GP o almenys, això és el que jo espero, és que siusplau… no s’amplii el domini del bipartidisme, i menys encara del partit únic, que els de Woking no es surtin amb la seva, i els agosarats que diuen que el Ferrari del Fernando pot donar guerra, no s’equivoquin i els sonats com Rosberg que pensen que encara tenen opcions pel campionat… tampoc!

Ens espera un GP molt interessant en un traçat seminou però durant un cap de setmana amb moltes distraccions i per a tots els gustos… la manifestació del dissabte i la final del diumenge. Per gustos, colors, espero que dins de l’eufòria mundialista i estatutaria, guardem un raconet per a la nostra estimada, F1.