Crònica Pole Position Gp de Mónaco: Mark roba a Robert

In Monaco tastes better!

Com ja ens podíem imaginar, al final, no ha passat res amb els “doblats” amb els equips menors, perdoneu que comenci aquesta crònica així però és una petit debat que porta masses dies en boca; la competitivitat dels equips nous, la quantitat d’equips en pista. En resum, la meva opinió: ens estem tornant uns finolis, F-I-N-O-L-I-S, jo no ho he vist, però si no recordo malament a la F1 hi han arribat a haver més de 12 equips, alguns quants més diria jo, equips amb monoplaces bastant més lents (en termes relatius) que els actuals HRT, Lotus, Virgin i … Sauber? Bé confesso que és una mica “fort” que Chandok hagi estat tot el cap de setmana en els millors temps de la GP2, però bé… Deixem-nos de collonades, de que si fer Pole Positions partides de que si sancionaran temps en volta més lents que 1:25:000 i anem a rascar les proteccions monaguesques.

Uuuuuups.

El que les ha rascat de valent avui ha sigut Alonso, sens dubte la gran decepció del cap de setmana (de moment) gràcies a La Sexta, que passen gairebé tots els entrenaments lliures aquest matí he pogut veure la trompada mentres esmorzava i amb l’horari actual de la FP3 (abans era a les 9.00hAM) és gairebé impossible reparar un monolpaça tan danyat, i així ha sigut; Alonso haurà de repetir allò que va fer Schumacher al 2006, sortir últim i acabar 5è. Ésclar que ara hi ha 4 cotxes més.

Però parlem dels grans i de la Q3, els grans d’avui han sigut els “Renault”, així ho ha declarat Sebastian Vettel a la roda de premsa; que callin aquells que no es fiaven (mai millor dit) de la velocitat del motor Renault; jo sincerament em rafio més de la bona conducció de Kubica i de l’aplastant superioritat del xassís Red Bull. Felicitats doncs per Mark Webber, que essent la seva segona pole consecutiva i la confirmació del domini aplastant dels austríacs en poles, ha usurpat l’honor a Robert Kubica que portava sorprenent des de la FP3. Els ha seguit un descol·locat Vettel que per suposat fent tercer tampoc se’l pot criticar. Alguersuari ha sigut avui superat per Buemi i ha sigut el primer de “la resta”; el Pedro ha aconseguit mantenir-se en pista fins la Q2, cosa que no està malament tenint en compte el monoplaça que condueix. Poca cosa més, només recordar-vos que encara que estiguem a Mònaco i ja sabem el que passa…

la cursa és demà.