La Superporra torna amb una nova cara!

La Superporra, el joc de pronòstics desenvolupat en exclusiva per a Fórmula1EnCatalà, torna aquesta temporada totalment renovada. Després d’un primer any de proves amb gairebé 50 participants i amb un èxit demostrat, hem millorat, més ben dit, refet, tota la pàgina web, perquè ara ofereixi més informació, sigui més pràctica i també més bonica.

Amés, a partir d’aquest any ser el millor fent pronòstics tindrà premi. El guanyador de la Superporra 2010 serà premiat amb una gorra oficial de l’equip que més li agradi, la qual amés, rebrà a casa seu de forma totalment gratuïta.

Participar a la Superporra és una bona experiència, perquè és una competició que dura tota la temporada de Fórmula 1 i desde la qual podràs medir-te amb els compatriotes del grup del Facebook i comentar les remuntades desde allà. Tant si ets nou en aquesta edició com si vas jugar la Superporra en l’any passat, no deixis escapar la oportunitat de participar gratuïtament al nostre joc online! Suma punts ja desde la primera carrera!

Pots accedir a la nova Superporra prement aquí o a través de la imatge que surt a la columna esquerra del nostre website.

Novetats de la Superporra 2010
Interfície gràfica

El primer canvi que veureu els jugadors de la Superporra de l’any passat és una interfície gràfica totalment nova i molt més cuidada.

Premis

A diferència de l’any passat, aquest any distribuirem premi per almenys el primer classificat. El premi és una gorra oficial de l’equip de Fórmula 1 que més agradi. L’equip de Fórmula1EnCatalà intentarà aconseguir més premis, però de moment no garantitza res.Estadístiques

No trobàveu a faltar veure a quines posicions havíeu encertat i quines havíeu fallat? Ara és possible! Amés podeu veure una gràfica amb quans punts heu aconseguit a cada gran premi. Amb la nova Superporra, el sistema s’ha reprogramat de manera que és més fàcil el càlcul d’estadístiques i gràfiques, de manera que no descarteu més incorporacions en aquest apartat.


Servei d’avís

Quantes vegades us veu descuidar de fer una pronòstic? Ara inclourem un servei d’avís per e-mail. El servei està actualment en proves, però estarà disponible properament.

Ara, fins les 3:00 am

Ara es podran fer pronòstics fins a la matinada del dissabte enlloc de tancar a mitjanit.

Apa, tots a fer pronòstics!