Fórmula1EnCatalà busca articulistes.

T’agrada la Fórmula1? Ets també un d’aquells que sempre llegeix les columnes d’opinió dels diaris? Doncs potser t’agradaria ser articulista de Fórmula1EnCatalà.


Tal i com ja sabeu, Fórmula1EnCatalà és un site on predomina la opinió sobre el nostre esport i no pas les noticies. En el nostre afany de fer el nostre site web més participatiu (a través de Facebooks, Twitters, Flickrs i fins i tot jocs multijugador com la Superporra) busquem ara a gent que estigui interessada en escriure articles d’opinió amb nosaltres. Al cap i a la fi, com més opinions diferents hi hagi, més interessant serà el web.

Si t’agrada la idea, tens un nivell de català i de redacció acceptable, i vols que les teves opinions siguin llegides per centenars de persones, aquesta és la teva.

Per unir-te a les ja 4 persones que escriuen en el site, envie’ns un correu a:

ivan.monells@gmail.com

En cas de que hi hagués una demanda exagerada, ens reservem el dret de fer una selecció, però esperem que no sigui necessari. Cal comentar també que, si es té un interès en escriure, no serà exigible mantenir una periodicitat. Articles esporàdics del tipus “un article al mes” també seran benvinguts. Serà com si tinguessis un blog de Fórmula 1 al que, sense haver d’estar-hi a sobre amb periodicitat religiosa, t’assegures que el que escrius serà llegit.

Addicionalment, a Fórmula1EnCatalà s’està preperant un podcast. Si t’agradaria participar a un podcast de Fórmula 1, ja sigui esporàdicament o de forma continuada, que es registraria telemàticament (a traves d’una plataforma skype o similar), escriu-nos igualment.

Impacients ja per aquest inici de mundial que sembla no arribar mai…

Ivan Monells & Marc Costa

Sorprèn-nos amb el teu primer article!