Crònica Pole Position: Tenim carrera!

Si una cosa té aquesta temporada són Poles, Poles absolutament estrambotiques, imprevisibles, poles llarguíssimes que sembla que mai hagin de tenir fi, però la d’avui… la d’avui realment s’ha endut el primer premi. No tinc dades sobre el tema, però estic convençut que ens trobem davant la sessió de classificació més llarga de la Fórmula 1. Ha durat aproximadament dues hores cuaranta-cinc minuts!!!

Però l’eterna espera ha valgut la pena, ha valgut MOLT la pena. Hem viscut un dels duels més intensos que recordo en una Pole Position, al més pur estil Schummacher-Häkkinen. La lluita entre Rubens i Webber ha estat espectacular! Brasil ha materialitzat la seva alegria com mai, amb una explosió de joia i alegria de tots els seguidors de Rubinho que, després de tot un dia sota la pluja, han vist com el seu ídol triomfava i el seus rivals (Button i Vettel) s’ensorraven a baix de tot. Sap greu especialment pel jove Sebastien, ja que segurament avui hauria estat en pole i les seves opcions pel títol serien realment series. De totes maneres, no doneu per mort al rei de la pluja. Avui s’ha afogat, però no tornarà a passar.

Demà hi ha una previsió d’un 90% de pluja, és a dir, hi haurà pluja. Fer pronòstics és del tot impossible, i ens acostem a la que podia ser la millor carrera de l’any. Vettel sortirà a per totes, quina serà la reacció de Jenson? Plantarà cara el Webber a Rubinho? Passi el que passi, i per alegria de tots, té pinta que el campionat es podria decidir a Abu Dhabi.

Avui és un d’aquells dies que estic orgullós de ser seguidor d’aquest esport. No teniu excusa, demà no hi ha res millor a fer que seguir el Gran Premi de Brasil.


I love this game!