Crònica Pole Position GP d’Abu Dhabi: Guanyant o perdent, indiferent.

La veritat és que o bé molt, o bé molt poc podem dir d’aquesta pole, i del llegat que en general ens deixarà aquest gran premi; ja sigui per la poca predispoció amb la que he mirat la pole o per qualsevol altre motiu, la d’avui per motius més que evidents m’ha semblat la pole més descafeinada de la història recent de la Fórmula 1; ja hi poden haver-hi postes de Sol, sortides del pit-lane per un túnel (!?!?!?), carpes gegants amb el logotip de Ferrari, un hotel buit de cinc estrelles amb una tel·la de leds blaus a la metitat de la recta de sortida, ja pot ser un traçat espectacular (cosa que encara s’ha de demostrar), ja pot ser el que vulgueu nois, qui si no ens hi jugem res: cardiograma plà; no m’havia passat mai el no trobar cap tipus de motivació per veure que un pilot s’emporta aquesta plaça o l’altra i viceversa. D’acord; tercera plaça dels constructors en joc… algú dubta que se l’emportarà McLaren? D’acord, subcamionat en joc; algú creu que tindrà algun tipus de trascendència?

Només una sorpresa; el pobre rendiment de Renault, i la caidguda en picat dels equips-ràpids; Ferrari i Force India que lluny d’Spa i Itàlia, tornen a ser no-res; un Kimi que ho veu tot perdut, uns Red Bulls que no s’inmuten en el podi de la Pole, i una mar de cotxes oscil·lants que un bon dia entren a la Q3 i un altre no arriben a la Q2. Pobre Rubens, bon Button que ja no fa falta que ens demostri res, que sí, que ens ho creiem… Felicitats nano!

De fet, ara mateix estic a Madrid; no tinc possibilitat de veure la F1 per TV3, de manera que em deleitoa amb el senyor Lobato i cia. no sóc dels que els odiin en particular, i la veritat és que avui, més que dedicar-se a fer una crònica de la Pole, s’han dedicat a parlar de 2010, especulacions, pilots, tendències… res que no us haguem informat al grup del Facebook, i és que en el fons aquesta és la sensació; hom vol que la temporada 2009 s’acabi d’una punyetera vegada.

Un últim apunt; avui tothom, tothom estava a Yas Marina (aquest circuit artificial la mig del literal no res), tothom? Ah, no, faltava el tiet Flavio, obro les apostes per veure quans mesos tardem a tornar-lo a veure’l al Paddock.

Els “jeques” blanquejant els txecs del petro-dòl·lar. Felicitats per cert Lewis per l’espectacular temps i la merescuda Pole.