Crònica Pole Position GP de Singapur: Coitus Interruptus

Tot i això en Rubinho surt per davant de’n Button

Sebastien Vettel havia de fer la Pole Position. Però Rubens Barrichello ho ha impedit. La pole ha sigut per a Lewis Hamilton. Coitus Interruptus. Quedaven poc més de 20 segons per donar finalitzada la sessió d’entrenaments, tots els pilots que lluitaven per la Pole Position, han hagut d’avortar el seu últim intent.

I tot i això Lewis ho ha celebrat, com si hagués sigut mèrit seu. Però abans, recopilem, tirem una mica endarrere i mirem què ens ha sorprès. Si ens remuntem a la Q1, la sorpresa ha sigut la momentànea inclusió de’n Jaume, de l’Alguersuari, a la Q2, ha durat poc. Per altra banda ja no sabem què pensar dels substituts de Felipe Massa, en aquesta ocasió i per segona vegada, Giancarlo Fisichella, tot i no classificar últim segueix sense superar la primera ronda; segueix decepcionant als ferraristes.

Poleman per casualitat

La següent sorpresa, segons la meva humil opinió ha arribat al final de la Q2, quan Kimi Räikkönen no ha aconseguit després de bastant temps, introduir el Ferrari a la Q3, li falta motivació? A en Kimi vull dir, perquè a l’F60 ja ho sabem: fa dos mesos que no es desenvolupa. L’altra sorpresa com no, ha sigut la exclosió del nostre campió de pa-sucat-amb-oli, Jenson Button; de nou no brilla, i ja fa unes quantes curses. Bastantes diria jo.

I arribem a la Q3, bastanta incertesa, serà Hamilton, Vettel, Barrichello? (tot i tenir una penalització de 5 posicions per canviar la caixa de canvis). Doncs no, quan arribava el moment més emocionant, i quan Vettel estava en volta llançada i era un ferm candidat a la Pole, Rubens Barrichello ha col·lisionat a la línia d’arribada i s’ha acabar la sessió; amb un Lewis Hamilton, que al pur estil Räikkönen, “estuvo allí”.

Demà, més!