FIA, FOTA’t!

Segons l’últim comunicat de la FOTA, i com a resposta a la negació per part de la FIA d’atendre les seves reivindicacions, i tenint en compte que avui s’ha de confirmar la llista definitiva dels equips inscrits per la propera temporada, ha anunciat que les negociacions amb la FIA, es donen per trencades, és a dir, acabades del tot.


Som-hi doncs! ara si que s’ha obert la caixa dels trons, els petards, cohets i traques que habitualment en gaudim per la revetlla de Sant Joan, aquesta vegada s’ens ha adelantat al cap de setmana, tan se val (si és a fí de bé) si avancem la festa, si mes nó Silverstone s’ho mereix.

Resutat: campionat alternatiu, caldrá batejar-lo i asumir-ne la paternitat, és a dir posar-li nom al nou-nat, s’autoproclama: gestió transparent, normes úniques, portes obertes a nous participants per integrar-se a la nova cèl·lula familiar, es diu que s’escoltará als aficionats “ostres tu” aixó sona molt bé, per fi ens tindran en compte, reduiran el cost de les entradesi un reguitzell de noves propostes que esperho siguin alguna cosa més que paraules i declaracions de bones intencions, donem-els-hi doncs una oportunitat. (Per cert es parla del nom Grand Prix Champions, Campions de Grans Premis)

Caldrà veure les diferents i inmediates reaccions a tenir molt em compte, sigui FIA, FOTA, equips, pilots, patrocinadors, mitjans de comunicació, etc. I com ja sabem, tot el que envolta el gran circ de la F1 així com el desenvolupament del Gran Premi d’aquest diumenge, llàstima per el Jenson i el seu equip que ja fa unes setmanes han passat a ser protagonistes a estar en un segon plà.

No cal ficar-hi cullera fins que tinguem clar a on i amb qui dinarem, qui tindrem a la taula, els plats del menú o la carta, que depèn del preu, l’acompanyament, postres i si arrivarem a tenir una sobretaula acollidora per esbrinar com i qui pagarà la nota, incloent-hi el café, copa i puro idepenent del servei rebut si s’escau donar propina.

De no haver-hi rectificació o marxa enrera per alguna de les parts implicades, la revolta de la granja, dic del circ, està servida, seguin senyors doncs al seus seients, (les butaques no son numerades, però si les files) que la funció única está a punt de començar.

Esperem gaudir tots plegats de l’espectacle i deixem la crítica i els comentaris per al final del mateix.

Article per Pere Sitjà i Corrius.