Divendres al Circuit: Entrenaments Lliures

Després d’estar a prop dels mecànics i els pilots avui per fí hem pogut estar a prop del que vertaderament ens agrada; els monoplaces en acció, perforant-nos les orelles i saturant-tos de benzina i goma creamada la pituitaria; els cotxes han començat a rodar i de quina manera sobre el nostre traçat. Un dia espectacular, sota una tormenta de “borrilla” de pollancre, i amb un sol de justicia, els aficionats, tripicant l’assistència d’ahir suposo (uns 30.000) ens hem passat aquest dia laborable passejant-nos a voluntat per totes les tribunes del circuit; nosaltres hem escollit la de final de recta, i durant una estona la de la recta principal davant dels box.

Sobretot “gràcies” a les limitacions de tests, durant aquesta temporada i especialment aquí, degut a les “grans” novetats introduides pels equips, els equips han rodat avui com bojos; l’activitat en pista pràcticament no s’ha aturat durant les dues rondes d’entrenaments.

Tot s’ha de dir; no s’ha produit cap accident, la sessió ha transcorregut amb total normalitat i la veritat, no hi ha hagut grans, ni petits canvis respecte al que la resta de sessions lliures ens han brindat; de nou uns impossibles Williams al capdavant de les taules de temps i de nou els Brawn i Toyota amunt, la sorpresa: la presència de BMW Sauber a dalt de la taula a la primera sessió i la d’Alonso en la segona, personalment crec que son un parell de miratges i un, no se’n pot rafiar del tot dels entrenaments del divendres; ja se sap.

I demà per suposat ens arriba el primer plat for, ara sí l’Ivan substituirà a en Pere. Per cert totes les fotos que estem publicant les estem fent nosaltres clar està, majoritàriament en Pere. Demà més!