Divendres al Circuit: Entrenaments Lliures

Després d’estar a prop dels mecànics i els pilots avui per fí hem pogut estar a prop del que vertaderament ens agrada; els monoplaces en acció, perforant-nos les orelles i saturant-tos de benzina i goma creamada la pituitaria; els cotxes han començat a rodar i de quina manera sobre el nostre traçat. Un dia espectacular, sota una tormenta de “borrilla” de pollancre, i amb un sol de justicia, els aficionats, tripicant l’assistència d’ahir suposo (uns 30.000) ens hem passat aquest dia laborable passejant-nos a voluntat per totes les tribunes del circuit; nosaltres hem escollit la de final de recta, i durant una estona la de la recta principal davant dels box.

Sobretot “gràcies” a les limitacions de tests, durant aquesta temporada i especialment aquí, degut a les “grans” novetats introduides pels equips, els equips han rodat avui com bojos; l’activitat en pista pràcticament no s’ha aturat durant les dues rondes d’entrenaments.

Tot s’ha de dir; no s’ha produit cap accident, la sessió ha transcorregut amb total normalitat i la veritat, no hi ha hagut grans, ni petits canvis respecte al que la resta de sessions lliures ens han brindat; de nou uns impossibles Williams al capdavant de les taules de temps i de nou els Brawn i Toyota amunt, la sorpresa: la presència de BMW Sauber a dalt de la taula a la primera sessió i la d’Alonso en la segona, personalment crec que son un parell de miratges i un, no se’n pot rafiar del tot dels entrenaments del divendres; ja se sap.

I demà per suposat ens arriba el primer plat for, ara sí l’Ivan substituirà a en Pere. Per cert totes les fotos que estem publicant les estem fent nosaltres clar està, majoritàriament en Pere. Demà més!

Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *