Previ GP de Bahrain: De la pluja al desert.

Bahrain és igual a sorra, multimilionaris, calor, molta calor, petroli, iots i, no hi podia faltar, un Gran Premi de Fórmula 1.

Aquest circuit és una de les obres mestres de Hermann Tilke, on imagino que es va intentar copiar una mica el llegendari circuit de Monza; i es que, després del traçat de Milà, ens trobem davant del circuit amb més temps l’accelerador a tope de tot el campionat. Amb unes rectes llarguíssimes, el circuit de Shakir ens delita un any més en un traçat que serà el ser o no ser pel KERS, i es que, si el KERS no va aquí, no anirà a enlloc.

El gran circ arriba al desert després de tres carreres força espectaculars, i n’estic segur que Bahrain no defraudarà amb aquest aspecte. Tinc ganes de veure fins a quin punt Red Bull pot plantar cara a Brawn GP. També vull veure si la millora que vam veure de Mclaren a la Xina continuarà, si Ferrari aixecarà el cap d’una vegada, veure el nivell real del Renault, què passa al final amb Williams… moltes incògnites que, amb 4 carreres, ja hauríem de resoldre definitivament.

La Superporra es presenta novament molt complicat. Fer pronòstics serà molt difícil ja que, tal hi com està el pati, gairebé tothom sembla un guanyador viable!

Us deixo amb uns quants vídeos sobre el gran premi del país.

Aquest no té pèrdua! divertidíssim!

Aquí podeu veure el traçat de Bahrain al detall.

Aquí teniu els mapes per satèl.lit de la zona, mireu els voltants, no té pèrdua!


Ver mapa más grande