No anem pas bé


Ha començat la funció dels “pallassos”.

Seguint els ultims esdeveniments del circ de la f1, mira per on, tant sols just començar el campionat, la primera cursa de la temporada, hom té l’impressió que els pallassos ja ha entrat en escena.

Es deplorable, que en un esport com la f1, de primera línea en quant a técnica, desenvolapament automovilistic, capacitat de generar negoci, de glamour a nivell internacional, de moure i acaparar l’atenció i el seguiment de infinitat de mitjans de comunicació, de mil·lions de affecionats arreu del mon, i haigi gent i organitzacions que deliberadament i per interés propi puguin arribar a embrutar i desprestigiar la ética professional i credibilitat de la resta d’integrants d’aquest sector.

Més tenint en compte la infinitat de recursos de tot tipus que si destinen, inversión de capital, recursos humans, patrocinadors, treball, investigació, etc., per assolir a tenir el millor equip, el millor cotxe i el millor pilot en pro d’un únic objectiu, conquerir el campionat del món.

Com pot ser que individus (pallassos), que fins que no el varen entronar com a campio del mon “amb calçador”, (els va costar dues temporades), a la tercera començi un altre cop amb el joc brut de sempre i amb la complicitat de l’equip.

Com s’enten que l’equip, li doni suport en detriment de la seva reputació i credibilitat, cal recordar que far un parell d’anys vàren llençar per la borda el campionat del mon, tan sols perqué el nen mimat no acaba d’arrivar , en detriment d’Alonso., aquest últim any, gairebé tres quarts del mateix.

Arribat aquest punt, cal pensar, si l’equip es realment tant estúpid i barroer com sembla (abans semblava més cosa del Ron, peró amb el Martin passa el mateix o pitjor si cal), no saben alló de que s’atrapa abans a un mentider que a un coix, la credibilitat a hores d’ara per terra tant per el pilot com per el equip, i jo de Mercedes i patrocinadors m’ho pensaría dues vegades seguir al costat d’un equip que ha donat i esta donant una imatge tant deplorable.

Tan sols ara faltava, després de pensar-so molt, les disculpes i l´arrepentiment públic del pilot, diguem-ne per rentar-se la cara davant dels mitjans, a més, donant la culpa al director esportiu i dient que ell seguia ordres d’equip.?, mira per on em recorda l’exercit aixó de “seguir ordres” .

Com s’arregla tot aquest enrenou, doncs destituint (de portes en fora) al cap esportiu? , no home no, el que caldria seria destituir el pilot doncs no és la primera badada i engany que comet, el dany que ha fet a Mclaren (si ho analitzessin amb detall), es incalculable, doncs la pèrdua de prestigi i reputació per una organització “modélica”…? com la d’ells és el pitjor que els pot passar, i tot perquè, per quatre punts i un podi per el “nen” del Ron, doncs que s`ho faigin mirar.

Pensem que ara demana disculpes de tort i de través, tan sols perqué s’ha descobert el marró, si no hagués estat així, sincerament, creieu que hauria dit la veritat,…..?, doncs amb això està tot dit.

Com es diu al circ, la funció ha de continuar, independement de si els “pallassos” han agradat o no, i si han actuat en més o menys encert.

Com diuen per algunes contrades, “no anem pa be”.

L’article està escrit per Pere Sitjà i Corrius.

4 comentaris a “No anem pas bé

  1. Bé, també podríem dir que en Schumacher mentia a Mònaco 2006, i estem d’acord en que estadísticament és el millor pilot de sempre.
    Crec que Hamilton ni és un àngel (com el pinta la gran part de la premsa anglesa) ni és un dimoni (l’espanyola), i que cada cosa s’ha de jutjar per si sola. Simplement crec que ell intenta aconseguir el màxim profit de les situacions, cosa que Senna o el mencionat Schumacher també van fer en el seu dia.

  2. Per suposat que si, però les actuacions passades, no crec que disculpin o justifiquin les presents, que de totes totes, en benifici de l’esport i l’espectacle es tindrien que sancionar exemplarment i pot ser així, abans de mentir o afavorir el joc brut, s’ho penserien dues vegades.¡

  3. Si jo no els justifico. Només dic que des que Senna va obrir la caixa dels trons amb la seva actitud de guanyar a qualsevol cost, no s’ha fet res i no crec que es fagi…
    Sempre m’han semblat més reactives les organitzacions de la CART/Champ Car. Amb la FIA, és la seva manera o cap manera…

  4. ola SOC LA CLAUDIA , pere , marc i ivan la web magrada molt me llegit tots els textos i estic d’acord amb ells tot i que soc ferrerista 100 x 100 vinga un peto a tots!

    PD: FAN DE LA F1

Comments are closed.