Crònica Pole Position GP Bahrian: Continua la festa, ara Toyota!

Ara Toyota! Realment aquesta temporada és de bojos! De nou un resultat del tot imprevisible: doblet de Toyota. Un es pregunta per això fins a quin punt és fictici aquest resultat. Ja és típic de Toyota que, al tenir un classificador com Jarno Trulli, opti per estratègies molt agressives (poca carga de carburant) per a fer-se amb la Pole Position, i tot apunta a que el tema anirà per aquí.

A la tercera posició Sebastian Vettel. L’alemany no ha baixat de la tercera posició en classificació des del primer Gran Premi de la temporada. Candidat seriós a la victòria per demà, de la mateixa manera que Jenson Button (quart).

El segueixen Hamilton, Barrichello i Alonso, confirmant així sobretot la millora que portem veient desde fa unes curses de l’equip Mclaren. Massa és vuitè i Räikkonen desè, Ferrari segueix enfonsat. Però encara ho està més BMW, que aquesta temporada està anant de més a menys.

Farà falta veure quina sortida podran fer els pilots-kers, ja que a Malàisia va ser força espectacular. Potser m’equivoco, però aposto per Hamilton tercer i Alonso cinquè a la primera volta.

Un comentari a “Crònica Pole Position GP Bahrian: Continua la festa, ara Toyota!

  1. Button ha comentat que no creu que els Toyota vagin lleugers. Vettel pensa que si… Fins que no surtin els pesos, no ho sabrem, però es un bon resultat per Toyota. Recordem que els Red Bulls també anaven més lleugers a Shanghai.

    És la primera pole de Trulli des del famós GP d’Estats Units del 2005…

Comments are closed.