Arriben els rumors: Kubica a Brawn GP

Jo no voldria posar-me a l’altura de la premsa espanyola (i de vegades també catalana) més casposa del sector esportiu però acabo de veure un rumor a una pàgina seguidora de BMW Sauber que m’ha fet molta gràcia. El rumor diu que Robert Kubica deixaria BMW Sauber a mitja temporada per recaure a Brawn GP en detriment de Rubens Barrichello. De fet em fa molta gràcia perquè mentre cercava fotos per l’artícle m’he trobat amb el rumor del binomi Alonso-Kubica a Ferrari al 2010…


En primer lloc i degut al malestar que tothom coneixia de Robert Kubica a BMW, fet que es va evidenciar a mitja temporada quan aparentment Thiessen afavoria a Heidfeld i apostava per la seva recuperació mentre Robert Kubica perdia suport en un moment en el qual lluitava pel títol mundial, Kubica efectivament va renovar (abans inclús que Räikkönen renovés per Ferrari tot i la rumurologia) però amb una perturbadora condició: si l’equip estava pitjor que Honda a mitjans de la temporada 2009, Robert podria abandonar l’equip. Podem suposar que en aquell moment, quan Honda anava última i s’ennuegava per superar els Force India, Ross Brawn va anar a parlar seriosament amb Robert Kubica i li va explicar quatre coses, per suposat Kubica no va picar i es va arribar a una situacio contractual curiosament intermèdia.

Burno Senna va probar un Honda a les proves de finals de temporada… i no se’l va fitxar, en canvi, Brawn va decidir mantenir a Rubens Barrichello (el qual no semblava sincerament content a dalt del podi a Melbourne, cosa que em va extranyar) però amb un contracte una mica especial: Es renovaria cursa darrere cursa.

Si a tot això li sumem el fet que Robert (i això és el que sap del cert la “font” del rumor) te contractes publicitaris amb BMW que curiosament acaben el juny de 2009… en fí, jo solo dir el nom del porc davant d’aquest tipus de rumors, però aquest, m’ha fet gràcia! Esperem les vostres opinions al grup del Facebook o a mode de comentari!

Coses pitjors, com el cas Fernando Alonso-McLaren ha vist la F1! Reflexionem sobre la absurdesa d’articles com aquest… Una cosa clara: Brawn GP ha aconseguit per una cosa o altre, estar en boca de tothom… si necesités un portador de patrocini… ja sabria a qui escollir, sens dubte!