Arriba la Superporra a Formula1EnCatalà.com – la porra de totes les porres

Després d’haver aconseguit crear un fòrum amb el nostre grup del Facebook i de l’èxit que aquest ha tingut, vam plantejar-nos buscar maneres de que la gent pogués participar més en el blog, intentar fer un blog més a l’estil web 2.0 que tan de moda està ara.

Vam adonar-nos que les enquestes agraden a la gent, que la gent li agrada opinar. És per això que, un servidor, va pensar en fer una porra que englobés totes les porres de tots els Grans Premis de l’any. Després d’unes quantes tardes programant a casa naixia la “Superporra”.

La “Superporra” és una lliga de pronòstics. Per a cada carrera, els usuaris podreu fer la vostra predicció de quins seran els 8 primers classificats del Gran Premi. D’aquesta manera, i seguint el mateix sistema de puntuació que la Formula 1, els usuaris anireu acumulant punts segons els encerts que hageu tingut. A final de temporada tindrem un campió, que haurà estat el que més encerts haurà tingut en els seus pronòstics.

Per a fer-vos usuaris de la “Superporra” i explicar-vos el funcionament, he creat un vídeo explicatiu. De totes maneres els passos són molt fàcils:

1-Clickeu aquí per anar a la pàgina de la “Superporra”
2-Us registreu, us portarà uns 30 segons.
3-Envieu la vostra predicció pel Gran Premi actual

Per a qualsevol dubte de tipus tècnic, no dubteu en fer-nos-ho saber a través d’un comentari en aquest post o bé a través del nostre grup del Facebook. No he estimat necessari fer unes FAQ, ja que la “Superporra” és realment fàcil d’utilitzar.

Apa doncs! tots a fer porres!