Previ del GP d’Austràlia: Al final sembla que anava de debò

Toyota, Williams i Brawn GP, els equips que porten meravellant durant tota la pretemporada, sembla que van de debò, que realment tenen capacitat per a guanyar carreres, i de moment, aquest divendres, ja han estat clarament els millors en els entrenaments lliures.

Estem amb el de sempre, són realment significatius aquests temps? a mi encara em costa de creure que uns equips aparentment tant fluixos puguin monopolitzar el podi del GP d’Austràlia, sigui amb “super-difusor” o sense. Però a vegades fa falta rendir-se a l’evidència. Porten tota la pretemporada dominant, i arriben a Melburne i apallissen (si si, apallissen) a Mclarens, Ferraris, Renaults i BMWs en els entrenaments lliures. A la segona sessió de lliures d’avui, l’equip top que més s’ha acostat als “equips difusor” ha estat Ferrari amb Felipe Massa a, atenció, un segon de Nico Rosberg (que ha estat primer) i a mig segon de l’ultim pilot dels “equips difusors”.

Tot això fa reflexionar. De debò que aquest coi de peça pot fer que un equip que s’ha constituït fa 2 mesos pugui apallissar a tot un senyor Ferrari? costa de creure, però aquesta és una de les meravelles de la Formula 1.

Amb la incògnita de si els equips top s’han guardat un as a la màniga, estic ansiós per veure un inici de temporada que podria ser del tot insòlit, on, en principi, cap dels pilots “top” sembla que parteixi com a favorit.